Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

İbrahim Tatlıses, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Bodrum'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İmparator şıklığıyla dikkat çekerken sesiyle kendine hayran bıraktı.

KORAY AVCI, BABADAĞ’I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, “Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz” şeklinde konuştu.

Sanatçı Akgün, Bodrum’da sahne aldı

Arabesk müziğin sevilen seslerinden Murat Akgün, geçtiğimiz akşam Bodrum Bardakçı koyundaki Azka Otel'de sahne aldı.

Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli

Türk müziğinin güçlü seslerinden Candan Erçetin, önceki akşam Bodrumlu sevenleriyle buluştu.

Ziynet Sali Bodrum’u salladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren Ziynet Sali hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Süperstar Ajda Pekkan Bodrum’u salladı

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'da verdiği bayram konserinden söylediği şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Funda Arar önce hastaneye gitti sonra sahneye çıktı

Sanatçı Funda Arar, bayramın dördüncü gününde Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Azka Otel'de sahne aldı. Sahne öncesi gözü şiştiği için hastaneye giden Arar, tedavi gördükten sonra soluğu sahnede aldı.

Door’a da Dilek Ay rüzgarı

Bodrum'un en lüks otellerinden biri olan Door'a otel yerli turistlere bayram coşkusunu doyasıya yaşattı. Bayram'ın 3''üncü günü Door'a sahnesinde yerli ve yabancı şarkılar seslendiren Dilek Ay tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum’da Kenan Doğulu kuyruğu

Pop müziğin efsane ismi Kenan Doğulu, Kerki Solfej'in organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro'da unutulmaz bir konsere imza attı.

Hülya Avşar ikinci kez yönetmen koltuğuna oturacak

Türk müziğin efsane isimlerinden Hülya Avşar, bayramın üçüncü günü Bodrum Bardakçı Koyu'nda yer alan Azka Otel'de sahne aldı.

Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan Bodrum’da balayı yapıyor

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan eşi Bader Shammas ile Bodrum'da balayı yapıyor. Bodrum'a hayran kalan Lohan, sosyal medya hesabından renkli tatil anlarını sık sık paylaşıyor.

Safiye-Faik ikilisi Bodrum’da tatilcileri coşturdu

Bayram'ın birinci günü Bodrum Azka Otel'de sahne alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi repertuarları ile kulaklara, esprileri ile kalplere bayram coşkusu yaşattı.

Yalıkavak’ta Melek Mosso ve Selami Şahin rüzgarı esti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Melek Mosso ve Selami Şahin, Yalıkavak Günay Restoran'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Mosso ve Şahin hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Turizmcilerden son dakika uyarısı; "Rezervasyon yapmadan gelmeyin kapıda kalırsınız"

Kurban Bayramı için Bodrum'a gelecek olan tatilcilere turizmcilerden uyarı geldi. Rezervasyon yapmadan gelenler kapıda kalabilir.

Bodrum’da Sefo izdihamı

Türk rapçi ve söz yazarı Sefo, gerçek ismiyle Seyfullah Sağır, Bodrum'da hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Kurban Bayramı Bodrum’da dolu dolu geçecek

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili için oteller programlarını belirlemeye başladı. Bodrum'un en lüks otellerinden biri olan Door'A Bodrum Otel'de ise bir birinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

Ses sitemini kapatınca Kırmızıgül çıplak sesle konser verdi

Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta bir mekanda sahne alan ünlü sanatçı Mahsum Kırmızıgül, ruhsatı olmadığı gerekçesi ile mekanın ses sisteminin kullanılmasına polis izin vermedi. Konserine çıplak sesle devam etti. Gecede eserlerini sahneden değil hayranlarının arasında seslendiren Kırmızgül, konserinde kimseden ücret alınmayacağını da duyurdu.

Ünlü besteci Bodrum’da sahne aldı

Bestelerin efendisi olarak tanınan Bülent Özdemir ile Gökçe, geçen Kasım ayında kurularak faaliyetine başlayan Bodrum İş İnsanları Derneği'nin kuruluş gecesi ve dernek binasının açılışında sahne aldı. Özdemir, 'Ben de derneğe üye oldum. Dolayısıyla ben de bir iş insanı oldum.' dedi.

Deniz altında afişli evlilik teklifi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir polis memuru deniz altında dev afişle kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yapıldı.

Toplam 204 haber.