Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

Demet Akalın’dan yangın bölgesinde konser

Ağustos ayından Bodrum'da 11 gün süren yangında yaptığı sosyal medya yayınlarıyla yardım isteyen ve 2 tır yardımın gönderen ünlü sanatçı Demet Akalın yangın bölgesinde ücretsiz halk konseri verdi. Konserde doğum günü olan bir kız çocuğuna ise sahnede giydiği ayakkabıları çıkarıp hediye ederek spor ayakkabılarını giydi.

Marmaris’te eğlence sezonu devam ediyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde gece hayatı da gündüzü kadar renkli ve eğlenceli geçmeye devam ediyor.

Bodrum’da yazın son konserini Serdar Ortaç verdi

Bodrum'da yazın son konserini Serdar Ortaç verdi. Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç sahneye güçlükle çıktı. İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç 'İsmi lazım değil beni o şerefsiz, beni o vicdansız, beni o Allah'ın belası yıktı' diyerek 'İsmi lazım değil' şarkısını söyledi.

Popçu Berkay Barbunn Bistro’da dinleyicileri ile buluştu

Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcılar ile müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturdu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Berkay Şahin’i ağırladı.

Rus milyarder 400 milyon dolarlık yatıyla 3 aydır Bodrum’da tatil yapıyor

Rus milyarder Andrei Skoch, 400 milyon dolar değer biçilen yatı 'Madame Gu' ile 3 aydır Bodrum'da tatil yapıyor. 'Mavi saray' olarak da adlandırılan mega yatın kış boyunca Salih Adası'na demir attığı, 3 aydır ise Rus milyarderin tatil yaptığı öğrenildi.

Hera yerli ve yabancı turistleri coşturdu

Bodrum'un gözde otellerinden Azka Otel'de önceki akşam, Hera yerli ve abancı turistler unutulmaz bir gece yaşattı.

Ece Mumay, Marmaris’te sevenleri ile buluştu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Arena Kulüp'te ünlü şarkıcı Ece Mumay sevenlerini ile buluştu.

Barbunn Bistro'da Derya Bedavacı Rüzgarı Esti

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren pandemi yorgunluğunu unutturmaya çalışan Barbunn Bistro ağırladığı ünlü şarkıcıların sahne aldığı yaz konserleriyle bir kez daha müşterilerini ve eğlence severleri yine coşturtu. Barbunn Bistro birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Derya Bedavacıyı ağırladı.

Bodrum antik tiyatroda finali Sertab Erener yaptı

Pop müziğinin başarılı sanatçılarından Sertab Erener, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'nun son konserinde hayranlarının karşısına çıktı. En sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendiren Erener, performansıyla yine kendine hayran bıraktı.

Marmarisliler Sakiler Grubu ile unutulmaz bir gece yaşadı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki barlar sokağındaki Club Arena'da sahneye çıkan Sakiler Grubu, mekanı hınca hınç dolduran sevenlerinin kulaklarının pasını sildi.

Ünlü gece kulübü Marmarislileri coşturuyor

Muğla'nın MArmaris ilçesindeki ünlü gece kulübünde sahne alan DJ Mali, Marmarislileri çaldığı şarkılar ile coşturdu.

200 milyon dolarlık yatıyla Bodrum’a demir atı

Kazak milyarder Alijan İbragimov'a ait 200 milyon dolarlık Idynasty isimli yat Bodrum açıklarına demirledi.

Bodrum’da Kenan Doğulu rüzgarı esti

Organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, eylül boyunca devam edecek etkinliklerinin ilkini Bodrum'da gerçekleştirdi. Katılımcılar, hem organik içecek lezzetleriyle tanıştı hem de yazın son 'Ken on the Beach' konserinde Kenan Doğulu ile eğlendi.

Sefo Marmaris’te kulakların pasını aldı ,sahne de tam üç kez ’’Bilmem mi’’ şarkısını söyledi

Son dönemlerde çıkardığı hit şarkılar ile özellikle gençlerin gözdesi olan Sefo ( Seyfullah Sağır) Marmaris'te bir eğlence mekanında konser verdi. Yaklaşık 3 bin kişinin izlemek için geldiği konserde en sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcı sahnede 2 saate yakın kalarak hayranlarının kulaklarının pasını aldı.

Orman yangınlarına müdahale eden itfaiyeciler Buray konserinde buluştu

Kerkisolfej tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro Btcturk Pro sahnesinde önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci kez sahne alan ünlü sanatçı Buray, sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.

Bodrum Kale’de Rana rüzgarı esti

Bodrum Belediyesi Kale Konserleri kapsamında sahneye çıkan Rana söylediği şarkılarla dinleyenleri mest etti. İlk halk konserini düzenleyen Rana Bodrum halkı tarafından ayakta alkışlandı.

Cerem Onurluer, Down Sendromlu Zeynep'le Düet Yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan şarkıcı Cerem Onurluer, Down sendromlu Zeynep Yazıcı ile aynı sahneyi paylaştı.

Rana, bu kez ezber bozuyor

Başarılı şarkıcı Rana, geçtiğimiz ay single çalışması 'Ben Ne İnsanlar Gördüm'den sonra ivme kazanan başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Serdar Ortaç’tan kötü haber, konserleri iptal oldu

Bodrum Belediyesi Kale Konserlerinde sahneye çıkmaya hazırlanan Serdar Ortaç'ın konseri, korona virüse (Covid-19) yakalanması nedeniyle iptal oldu. Ortaç'ın yerine, güçlü sesiyle gündeme gelen sanatçı Rana'nın sahne alacağı öğrenildi.

Toplam 204 haber.