Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

Zehra, Bodrum kalesinde fırtına gibi esti

Bodrum Kalesinde sahne alan ünlü şarkıcı Zehra, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda Zehra'nın tüm hayranları 'erik dalı' şarkısıyla oynadı.

Sinan Akçıl: “Ivır zıvır şarkıcılara artık şarkı yok”

Muğla Bodrum'da konser sonrası tatil yapmaya başlayan ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 'Ivır zıvır şarkıcılar milyon dolar verseler artık onlara şarkı yok' dedi.

Kuşum Aydın, annesiyle birlikte düet yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Kuşum Aydın' annesiyle yaptığı düet büyük beğeni topladı.

Zakkum Menteşe’yi Salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü Muğla’nın merkez Menteşe İlçesi’nde de gururla kutlandı. Dün akşam saat 20.00’da Recai Güreli Caddesi'nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşüne, vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle destek verdi. Yürüyüş sonrası ünlü Rock Grubu Zakkum bir konser verdi. Muğlalılar, Zakkum konserinde bayramı coşkuyla kutladı.

Eray Ertürk ile Aygün Maharramov dünya evine girdi

Mehmet Ertürk’ün oğlu Eray Ertürk ile Fikret Maharramov’un kızı Aygün Maharramov Küçük Samanlı Beach’de düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Ciciş kardeşlerden skandal: Bodrum’da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum’da bir otelde 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Ciciş Esra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz gün 20’li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım.” dedi.

Ferhat Göçer 20 yıl sonra aynı sahneye çıktı

Bodrum Belediyesi'nin halka ücretsiz olarak düzenlediği 'Kale Konserleri' kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, 20 yıl sonra Bodrum Kalesi sahnesine çıktığını söyledi.

Türk sanat müziğiyle Bodrum’u inletti

Bodrum'da sahne alan Türk sanat müziğinin usta ismi Bekir Ünlüataer, söylediği şarkılarla tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum’da Şevval Sam izdihamı

Bodrum Belediyesinin halka ücretsiz olarak düzenlediği 'Kale Konserleri' kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam izdihama neden oldu.

Kuşum Aydın, Bardakçı koyunu inletti

Muğla'nın Bodrum ilçesinin en ünlü koylarından biri olan Bardakçı koyunda sahne alan Kuşum Aydın hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Filiz Akın Bodrum’daki hastane odasından son halini paylaştı

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Filiz Akın, akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlık durumu iyiye giden sanatçının normal odaya alındığı öğrenildi. Akın, hastaneye yatırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak sağlık durumu ile ilgili sevenlerini bilgilendirdi.

Marmaris’e moral için Ukrayna ve Özbekistan’dan geldiler

Ukrayna-Özbekistan-Marmaris Sanat ve Dayanışma Festivali kapsamında Buruncu Macera Parkı'nda bir araya gelen yabancı ve Türk öğrenciler birlikte İstiklal Marşı'nı ve Ukrayna Milli Marşı'nı okurken, festival orman yangınları dolayısıyla zor günler geçiren Marmarislilere moral olacak.

Bodrum Kale konserlerinde adım atacak yer kalmadı

Bodrum Belediyesi Kale Konserleri kapsamında sahne alan 'Sakiler' grubuna halk büyük ilgi gösterdi. Kalenin Kuzey Hendeği'nde düzenlenen konserde adım atacak yer kalmadı.

Suzan Kardeş’ten müzik ziyafeti

Balkan şarkılarının sevilen yorumcusu Suzan Kardeş, Bodrum'da sahne aldı.

Karsu: “Sahne kıyafetimi bit pazarından aldım”

Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan ünlü sanatçı Karsu sevenlerine müzik ziyafeti yaşatırken, sahne kıyafetini ikinci el ürünlerin satıldığı bit pazarından aldığını söyleyerek sevenlerini gülümsetti.

Sibel Can’a Bülent Ersoy’dan büyük sürpriz

Ünlü sanatçı Sibel Can, Bodrum antik tiyatroda konser verirken bir anda karşısında Bülent Ersoy'u görünce şok oldu.

Süperstar Ajda Pekkan’dan albüm müjdesi

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, hayranlarına albüm müjdesi verdi.

Rana’nın sesini duyanlar kulaklarına inanıyor

Bodrum'da sahne alan Rana'nın sesini duyanlar kendine hayran bıraktı. Tatilcilerin gözde adresi Azka Otel'de önceki akşam Rana sahne aldı.

Ünlü sanatçı Funda Arar:

Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde önceki akşam hayranlarıyla buluşan güzel sanatçı Funda Arar, kadına şiddet konusunda uyarılarda bulundu.

Toplam 204 haber.