Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Kökten, “Turizme Artı Değer Kazandıracağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız” dedi.

Karaca, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde Paspatur ve Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

Kökten, AFAD Gönüllüleri’ni Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Fethiye’de bulunan AFAD gönüllülerini ziyaret etti.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Kökten, Bademli’de Vatandaşlar ile Buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Saatcı: 1 Nisan'da Fethiye İskelesini Hemen Geri Alacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Mahkeme Kararı ile Fethiyelilere teslim edilen fakat mevcut yönetim tarafından alınmayan Fethiye iskelesini göreve gelir gelmez geri alacaklarını açıkladı.

Saatcı, ‘Büyük oyun oynanıyor’

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Karaca, “Kendilerinin Geride Olduklarını Görünce Kirli Siyaset Yapıyorlar”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sayılı günler kala, halk buluşmaları kapsamında Esenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi.

Esnaflardan Akdenizli’ye Tam Destek!

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Alim Karaca Kayaköy’e Müjdelerimiz Var

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime çok az bir zaman kala, halk buluşmaları kapsamında Kayaköy, Faralya, Kirme ve Karagedik’te vatandaşlarla biraraya geldi.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Yiğit, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. 

Karaca, “Hizmet Nasıl Yapılır Gösterdik”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryeri Mahallesi Karapınar (Karamuar) Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kökten, STK başkanları ve iş insanları ile iftarda buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, iş insanları ve STK başkanları ile iftar sofrasında bir araya geldi. 

Kökten, “Spora Yönelik Yatırımlar Hayata Geçirilecek”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın, Fethiye’deki programının ardından açıklamalarda bulundu. Kökten, 15 bin kişilik yeni şehir stadının müjdesini verdi. 

Bakan Bak, Fethiye’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Kökten, “Sorunlar Kökten çözülecek”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çiftlik mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 

Toplam 2189 haber.