Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

FUTBOL SAHASI NÖBETİ TUTUYORLAR

Ortaca İlçesi’ne bağlı Fevziye Mahallesi’nde Ortaca Belediyesi aracılığı ile yaşam alanı olarak düzenlenmesini istediği yerin ihaleyle satışı gündeme geldi. Mahallede çocukların vakit geçirdiği tek yer olan alanı kaybetmek istemeyen Fevziye Halkı alanda nöbet tutmaya başladı.

Uçak; “23 Nisan 1920 milattır”

TBMM'nin açılışının 102'nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tam bağımsızlık ilkesi ile kurulan Cumhuriyet'in temellerinin atıldığını açıkladı.

CHP’li Burak Erbay ve Ali Mahir Başarır: “Yangınlar için hala alınan bir tedbir yok”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde geçen sene yanan hektarlarca ormanlık arazide incelemelerde bulundu.

CHP’li Erbay; ‘’Ülkemizin topraklarını satmaya çalışıyorlar’’

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay; ‘’Yurttaşlarımız barınacak ev bulamazken bu toprakların yabancılara satışı için aracılık edecek şirketlere kamu bütçesinden destek vermesi kabul edilemez’’ ifadelerini kullandı.

EROĞLU’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Erdal Eroğlu Turizm Uygulama Oteli’nde iftar yemeği verdi.

DALAMAN-ÇÖĞMEN KÖYLÜLERİNİN YASAL GÜVENCE TALEBİ MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin 21 Nisan 2022 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çöğmen köylülerinin sorunun kökten çözecek yasal adımların atılmasını beklediğini ifade ederek Tarım ve Orman Bakanlığı’nı yasal düzenleme yapılması çağrısında bulundu.

AK Parti Milletvekili Gökcan’dan 23 Nisan mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102'nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

‘HALK YARARINA BİLİM ÜRETMEK İSTEYENLERİN SESİNİ KISAMAYACAKSINIZ!’

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin, iktidarın Türkiye İstatistik Kurumu’ndan (TÜİK) izinsiz istatistik açıklayanlara ceza getirmeyi amaçlayan teklif hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRGİN MUĞLADAKİ TARIM SULAMA TESİSLERİ ÇİLESİNİ YENİDEN TBMM’YE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, “Muğlalı çiftçilerin sulama kanalı çilesi ne zaman bitecek?” diye sorarak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nı sorunu sulama tesislerini Devlet Su İşleri’ne devrederek, çözmeye çağırdı. “Bütün çiftçilerimiz gibi Muğlalı çiftçiler de zor günler geçiriyor, üstüne bir de sulama sorunuyla uğraşıyorlar” diyen Girgin açıklamasında şunları söyledi:

SANEM OKTAR’DAN DEVA PARTİSİ’NE ZİYARET

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kurumsal İletişim Başkanı Sanem Oktar, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

“FETHİYE’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fethiye Belediyesi’nin çalışmalarının eksikliğinden ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in açıklamalarından bahseden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk “Fethiye’nin kaybedecek zamanı yok” dedi.

Başkan Ceylan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediye Başkanı, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar için Ankara'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

MİLLETVEKİLİ ERGUN’DAN GÜNDEM ANALİZİ

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun FRT TV'de yayınlanan Gündem Analiz Programı'na konuk oldu. Programda Necati Kanbur'un sorularını yanıtlayan Ergun güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesinin önemini, maden arama ruhsatı verilmesi, orman yangınları, Rusya Ukrayna savaşı ve ekonomi yönetimi ile ilgili konular hakkında görüşlerini ifade etti.

AYYILDIZ HAREKETİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NA KUTALMIŞ KARA ATANDI

Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı’na Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın oluru, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in tayini ile Kutalmış Kara getirildi.

İYİ PARTİ’DE YENİ ROZETLER DAĞITILDI

İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 200 kişinin İyi Parti bünyesine katılmasından sonra yeni üyelere de rozetler takıldı. Düzenlenen törene İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı katıldı.

GİRGİN: KUR KORUMALI SOYGUN

Geçtiğimiz hafta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Bankacılık Hakkında Torba Kanun Teklifi görüşüldü. Bu hafta TBMM Genel Kurulu’na gelme ihtimali olan teklif ile ilgili komisyonda konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin torba teklifi “İktidar mevcut sorunların belkemiği olan ekonomik buhranın üstesinden gelecek bir ekonomik model ortaya koyamıyor. Önümüze getirilen torbalarda günü kurtarma hamleleri görüyoruz. Bu hamleler inandırıcı hedeflerden, tutarlı bir rotadan yoksun olduğu için hiçbir derde derman olmuyor. Bu teklif de günü kurtarma hamlelerinden biri” şeklinde tanımladı.

SAKICI’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

İş İnsanı Ahmet Sakıcı ve ekibi, İyi Partiyi ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette ekonomi ve ülkenin bulunduğu durum hakkında karşılıklı istişare yapıldı.

Otomobilin çarptığı şahıs hayatını kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmek isteyen pazar esnaflarından Hasan Karyağdı (54) otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İYİ Parti’de rozet takma töreni

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti ‘ye katılarak İyi Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti takılan İş ve Siyaset İnsanı Onat Akdu ve İyi Parti’ye katılan yaklaşık 200 kişiye İyi Parti İlçe Binası’nda rozet takma töreni düzenlendi.

Toplam 2155 haber.