Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geldi.

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Karaca'dan hayvan bakım evi için büyük söz!

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin yeni dönem adayı Alim Karaca Yeşilüzümlü Halkevi’nin açılış töreninde çeşitli konulara değindi.

Sokak Hayvanları İçin Sözleşme İmzaladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sosyal medyada 10 bin takipçisi bulunan Fethiye Hayvanseverler Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu (HAYPET) üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Karaca, “Sportif Başarı Tesisleşmeden Geçer”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’u ziyaret etti.

Karaca Salı Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Karaca, ‘Debboy Mevkiinin Çehresini Değiştireceğiz’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, beraberindeki partililerle birlikte, Fethiye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Kökten, “Amacımız Sorunları Çözüme Kavuşturmak”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Sloganı “Beni Unutma” Olan Fethiye Alzheimer Derneği Unutulmaktan Dert Yandı

Fethiye Belediyesi tarafından tahsisi yapılan ve gönüllüler tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Fethiye Alzheimer Derneği, unutulmaktan şikayet ediyor. Hastaların kendilerini unutmasına alışık olduklarını ama yetkililerin kendilerini unutmasından büyük rahatsızlık duyduklarını anlatan yetkililer, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’dan yardım istedi.

Karaca’dan, Halk Evine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Bahriye Üçok Parkı’nda bulunan halk evini ziyaret etti.

Kökten, “Fethiye İl Olmaya Hazır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Karaca, İşitme Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Karaca, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Karaca, projelerini anlattı.

Yiğit, Sürekli Halkın Arasında

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimler öncesinde sürekli halkın arasında bulunarak hem sorunları dinliyor hem projelerini anlatıyor.

Karaca, “Engelli Vatandaşlarımızı Düşünmek Zorundayım”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Önümüzdeki dönemde engellilere yönelik projelerin yaygınlaştırılacağını belirten Karaca, dernek yöneticileri ve üyelerinin sorunlarını dinledi.

Karaca’dan, FETAV’a Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) yöneticileri ile üyelerini ziyaret etti.

Hasan Gizli Çaba Göstereceği Vaatlerle Dikkat Çekiyor

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Fethiye Karaçulha Mahallesi için muhtar adayı olan Hasan Gizli seçim vaatleri ile öne çıktı.

Akdenizli “Hedefimiz Meclisin Tamamını Kazanmak”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi. Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi.

Aday Kökten, “Önceliğimiz Karaçulha Oldu”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Karaçulha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel başkan yardımcıları, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten’e destek istediler.

Toplam 2157 haber.