Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Köyceğizli Azra, Taekwondo’da final müsabakalarına katılacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden Azra Karakaş Uşak’ta gerçekleşen Taekwondo müsabakalarında üçüncü olarak finale katılma hakkı kazandı.

Muğlaspor’a Genç Sağ Bek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Muğlaspor, Manavgat Belediyespor ile oynayacağı zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde kadrosuna bir ismi daha dahil etti.

Köyceğizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takım Kampına Katıldı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

Özmen, ‘Gol attığım için mutluyum’

Fethiyespor'un tecrübeli stoperi Sezer Özmen, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında bir gol atarak takımına 3 puanda katkı sağladı. Mücadele sonrasında ise açıklama yapan Özmen, FRT TV’ye konuştu.

Köyceğiz Atatürk Ortaokulu satrançta il birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Atatürk Ortaokulu Kız Satranç Takımı Satranç İl Birinciliği Müsabakalarında şampiyon oldu.

Fethiyespor kazanmasını bildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. Haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

Taraftarlardan zorlu maça davet

Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı Pazar günü oynanacak olan Manavgat Belediye maçı için taraftara çağrı yaptı.

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Başkan Adayı Kökten, Ayten’e Başarılar Diledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, başarılı sporcu Songül Arslan Ayten’i ziyaret etti.

Fethiyespor’un Rakibi 68 Aksaray Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 6 Mart Çarşamba günü evinde 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları bugün yapılan antrenman ile başladı.

MIYC Kış Trofesi Yarışı rüzgar yetersizliğinden iptal oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Uluslararası Yat Kulübünün (MIYC) 15'inci kez düzenlediği 7 ülkeden 38 yelkenli yatın katıldığı Kış Trofesi'nin 3'üncü ayak ilk gün yarışları, yeterli rüzgar olmadığı için yapılamadı.

Bodrumspor Başkanı Karakaya görevine veda etti

Bodrumspor’un 13 yıldır başkanlığını yapan Rıza Karakaya bugün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Karakaya, “Bodrumspor benim çocuğum gibi ve bu yüzden bir partide aktif görev alan siyasetçinin başkanlığını yakıştıramıyorum. Yönetimde siyasiler olabilir ama Bodrumspor başkanı bence siyasi olmamalıdır, tarafsız olmalıdır” dedi.

Bodrumspor play-off’lara kaldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig 22. hafta karşılaşmasında Bodrumspor evinde karşılaştığı Aras Kargo’yu 3-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte yeşil-beyazlılar adını play-off’lara yazdırdı. Maçın ardından oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

İsmet Taşdemir: "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ligde hakemlerin hatalı kararlar verdiğini söyleyerek, "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım çünkü biz aynı yolda giden insanlarız. Onlarsız biz, bizsiz de onlar olmuyor. İnşallah bir an önce toparlanırlar" dedi.

Fethiyespor’un Rakibi Düzce Cam Düzcespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 28.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 2 Mart Cumartesi günü Düzce Cam Düzcespor’a konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu müsabakaya hazırlanıyor.

Toplam 2708 haber.