Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklamalar

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde karşılaştığı Menemen FK’yı Murat Yılmaz’ın attığı 2 gol ile 2-1 mağlup etti. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu müsabakayı değerlendirirken, 26.Hafta’da karşılaşacakları Denizlispor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

MSKÜ Voleybolcuları Süper Lig Play-Off’a Kaldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, 7 Üniversitenin katılımıyla Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Voleybol Müsabakaları düzenlendi. Kadınlar Voleybol Müsabakasının final maçında MSKÜ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini 3-1 yenerek namağlup şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup Birinciliği Muğla’da Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda okul sporları Basketbol Yıldız Kızlar ve Erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 87 - Bursaspor: 76

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Bursaspor’u 87-76 'lık skorla mağlup etti.

Fethiyespor ‘Menemen’i Yaktı’ Haftalar Sonra Kazandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Menemen Futbol Kulübü’nü 52 ve 90+4.dakikada Murat Yılmaz’ın attığı goller ile 2-1 mağlup ederek 11 Aralık’taki Arnavutköy Belediyespor maçından sonra ilk galibiyetini yine iç sahada almış oldu.

Muğlalı Hokeyciler Berlin’de Mücadele Edecek

Muğlalı 4 hokey sporcusu milli forma ile Almanya Berlin’de mücadele edecek.

Muğla OBM Tarafından Düzenlenen Halı Saha Turnuvası Başladı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde 12 İşletme Müdürlüğü'nün katılımıyla düzenlenen halı saha turnuvası başladı.

Gençlerde Taekwondo Şampiyonu Dalaman’dan

Antalya’da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda Gençler FreeStyle Pair Kategorisi’nde Dalamanlı sporcu Mustafa Kıvanç Aksoy büyük bir başarı elde ederek şampiyon oldu.

Dinçel, ‘Maçtan kopmadık ve kazandık’

İkinci yarıda takımın başına gelen teknik patron Selahaddin Dinçel, zor başlayan fikstürün ardından Fethiyespor taraftarı önünde, zorlu Menemen FK karşılaşmasından 3 puanı almasını bildi. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Dinçel, takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

Özmen, ‘3 puanı almayı bildik’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Kaptan Murat Yılmaz; “Daha İyi Bir Fethiyespor İzleteceğiz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşma 2-1 Fethiyespor’un galibiyetiyle tamamlanan maçta Fethiyespor’un gollerini Kaptan Murat Yılmaz attı.

Fethiye’de Şölen Havası: 2-1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Trendyol 1. Lig, Bodrum FK: 0 - Sakaryaspor: 0

Trendyol 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Muğla'da okul sporları futbol grup birinciliği başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda okul sporları futbol gençler kızlar ve erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

Karaman’dan madalyalar ile döndüler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Fethiyespor’un Rakibi Menemen FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 25.Hafta müsabakasında Menemen FK ile karşılaşacak. Müsabaka, yarın saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. 

Fethiyespor'a Amed'den Forvet Transferi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Muğla’da Okul Sporları Bilek Güreşi İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldız kızlar ve erkekler, küçük kızlar ve erkekler il birinciliği müsabakaları 55 sporcunun katılımıyla Muğla Atatürk Spor salonunda yapıldı.

2023 Türkiye Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Toplam 2715 haber.