Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Çatal Ve Gündoğdu’dan Fethiyespor’a Tam Destek

İş insanları Nacit Çatal ve Nurkaya Gündoğdu, Fethiyespor’u ikinci yarının ilk maçınca yalnız bırakmadı. Çatal ve Gündoğdu karşılaşmayı yakından takip ediyor.

Seydikemerspor Futbol Akademisi Antrenmanlara Başladı

Seydikemerspor Kulübü tarafından açılan Futbol Akademi’ye kayıt olan öğrenciler, geleceğin futbolcuları olabilmek için antrenmanlara başladı.

'İnegölspor’u yeneceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçına teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde kendi evinde çıkıyor.

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Muğla Hokey Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Hokey takımı Türkiye Şampiyonası'na gidiyor.

Bodrum FK Ligde Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, galibiyet serisi yakalayıp çıkışını sürdürmek istiyor.

100. Yıl Voleybol Şenliği Başlıyor

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Menteşe Belediyesi ve Muğla Atılım Spor Kulübü işbirliğinde Mini Voleybol Şenliği düzenleniyor.

Muğla’da Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nın açılış seremonisiyle başladı.

Muğlaspor devre arası transferlerine devam ediyor

Devre arası transfer döneminde daha önce Utkun Konyalı ve Onur Garip ‘i kadrosuna dahil ettiğini açıklayan Bölgesel Amatör Lig 5. Grup lideri Muğlaspor, bir ismi daha renklerine bağladı.

Marmaris yelken yarışları Kış Trofesi başlıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesi Marmaris Uluslararası Yat Spor Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve 5 ayaktan oluşan MIYC Kış Trofesi, bu yıl 15. kez yelkenleri rüzgarla dolduracak. 20 Ocak'ta ilk yarışın başlayacağı trofe için son kayıt tarihi 19 Ocak olarak belirtildi.

Muğlaspor deneyimli golcüyü transfer etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un lideri Muğlaspor, devre arası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Tekvando Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet programında yer alan ‘Tekvando Büyükler Türkiye Şampiyonası’ 17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

Fethiyespor, İnegöl’ü Mağlup Etmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Muğlaspor Devre Arasında İlk Hamlesini Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’un ilk devresini en yakın takipçisinin 6 puan önünde namağlup zirvede tamamlayan Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Uzunköprüspor forması giyen kanat forvet oyuncusu Utkan Konyalı'yı renklerine bağladı.

Muğla’nın Şampiyonu Çağdaş Bodrum Oldu

Bodrum’da basketbola yeni bir soluk getiren Çağdaş Bodrum Spor, altyapısıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 92 - Fenerbahçe Beko: 93

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Fenerbahçe Beko’ya 92-93 'lük skorla mağlup oldu.

Bodrum’un İncileri Deplasmanda Tarih Yazdı

Türkiye Voleybol Federasyonu 15. hafta karşılaşmasında Bodrumspor, konuk olduğu NHZ. Havran Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 4 - Giresunspor: 0

Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Giresunspor’u 4-0'lık skorla mağlup etti.

Ortaca Belediyespor’dan 4 gollü galibiyet

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu mücadelesinde Ortaca Belediyespor ile Karaçulhaspor karşı karşıya geldi. Ortaca Belediyespor her iki yarıda bulduğu ikişer golle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Toplam 2694 haber.