Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’a yeni forvet

3. Lig  3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor  son olarak Edirnespor forması giyen forvet oyuncusu Cihad Ateş ile anlaştı.

Fethiyespor Maksut Birben’i renklerine kattı

3. Lig 3. Grupta Liderliğini sürdüren Fethiyespor, ara transferde Nevşehir Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Maksut Birben'i renklerine kattı.

Fethiye Belediyespor, Manisa temsilcisini konuk ediyor

Fethiye Belediyespor, 17. hafta mücadelesinde Manisa Belediyespor Kulübü’nü ağırlayacak.

Muğla Bisikletine MUGİAD imzası

Muğla Genç İş İnsanları Derneği MUGİAD Muğla’nın Profesyonel Bisiklet takımı KARYA GSK’ ya forma ve kıyafet sponsoru oldu.  Bu sene Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu başta olmak üzere bir çok Uluslararası ve Ulusal Bisiklet Yarış ve organizasyona ev sahipliği yapacak Muğla’nın ilk Profesyonel Bisiklet takımı da bu sene ulusal ve Uluslararası yarışmalarda boy gösterecek.

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci devre başlıyor

Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup’ta 26 Aralık 2021 tarihinde tamamlanan karşılaşmalar ardından ilk yarıya girildi. 2. devre 29 Ocak 2022 Cumartesi günü itibariyle kaldığı yerden tekrardan başlıyor.

İçel İdman Yurdu maçı hazırlıkları başladı

Fethiyespor, 20. Hafta karşılaşması olan İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarına başladı.

Basketbol U16 Kızlar ve Voleybol Genç Kızlarda şampiyon belli oldu

Muğla Atatürk Spor Salonunda Basketbol U16 Final maçı, Menteşe Spor Salonunda ise Genç Kızlar Voleybol Final maçı oynandı.

Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı.

Şimşek İstanbul’dan puansız döndü

3. Lig 3. Grupta lider olan Fethiyespor, ligde 37 puanla 2. sırada bulunan Esenler Erokspor’a konuk oldu. Lacivert beyazlılar şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden biri olan Erokspor karşılaşmasından 1-0 mağlup ayrıldı. Maçtan bir gün önce İstanbul’da yağan kar yağışı nedeniyle ağırlaşan zeminde Fethiyespor istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada futbolcular ayakta durmakta zorlandı.

Kar yağışları 3. Lig’de mücadeleleri erteledi

Fethiyespor’un da bulunduğu 3. Lig 3. Grup’ta kar yağışı nedeniyle iki karşılaşma ertelendi.

Fethiyespor zor şartlar altında Erokspor maçında

Lider Fethiyespor 19. hafta mücadelesinde Erokspor ile karşılaşıyor. İstanbul’da yoğun kar yağışı olması nedeniyle saha zemini kar ile kaplanmış durumda bulunuyor. Görevliler karşılaşmanın oynanacağı sahayı maç saatine yetiştirmeye çalışıyorlar. 

Fethiye Belediyespor deplasmanda mağlup oldu

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 16. Hafta mücadelesinde deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor’a 84-72 mağlup oldu.

Okul Sporları Boks Türkiye şampiyonasında Muğla’ya 2 madalya

Aydında düzenlenen Okul Sporları Boks Türkiye Şampiyonasında Muğlalı sporcular madalya ile döndü. 17-21 Ocak tarihleri arasında Aydın ilinde düzenlenen Okul sporları Boks Genç A Erkekler Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Yasin Kıran 92 kg’da Türkiye 2. olurken Emre Akçin 54 kg’da Türkiye 3. oldu.

Şimşekler Erokspor’a karşı

3. Lig 3. Grup’ta 18 maçta topladığı 46 puan ile lider durumda olan Fethiyespor yarın saat 13’te Esenler Erokspor ile Esenler Erokspor Stadyumu’nda karşılaşacak. Fethiyespor yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 12. hafta karşılaşmaları başlıyor

8 takımın bulunduğu 1. Amatör C Grubu’nda 12. hafta karşılaşmaları başlıyor. Son haftalara girildiği 1. Amatör C Grubu’nda bu hafta oynanacak mücadeleler büyük önem taşıyor.

Süper Amatör B Grubu’nda son hafta

Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda son haftaya girildi. 

Fethiye Belediyespor galibiyet için Kocaeli’nde

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 16. hafta mücadelesinde Kocaeli deplasmanından galip gelmek istiyor.

Şimşekler Erokspor’a hazırlanıyor

3. Lig 3. Grup’ta 18 maçta topladığı 46 puan ile lider durumda olan Fethiyespor 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’de Esenler Erokspor Stadyumu’nda karşılaşacak. Fethiyespor Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Genç Judocular yarıştı

Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda 9 ilden 176 sporcunun katılımı ile Judo Bölge Grup Birinciliği karşılaşmaları yapıldı.Yapılan karşılaşmaların ardından dereceye giren sporcuların madalyaları verildi.

Toplam 2715 haber.