Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Taraftarımızla Karşıyaka’yı Yeneceğiz

Lider Fethiyespor Cumartesi günü Karşıyaka maçına hazırlanıyor. Son üç maçını kazanan lacivert beyazlı takım kendi evinde oynayacağı Karşıyaka maçını da kazanıp dörtte dört yapmak istiyor. Fethiyesporlu futbolcular da Karşıyaka maçını kayıpsız şekilde atlatacaklarına inanmışlar. Futbolcular Cumartesi günü taraftarlarının desteği ile Karşıyaka’yı eli boş göndereceklerini ifade ediyorlar.

Fethiyespor Karşıyaka Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor Cumartesi günü saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına müzik eşliğinde yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti.

Balkan Üçüncüsü Fethiye’den

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Hatice Sena Kayacan Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde gerçekleştirilen 21. Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü oldu.

Dinçel; “Karşıyaka kolay lokma değil”

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un 6 puan önünde bulunan Fethiyespor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını bekliyor.Geçtiğimiz hafta Fethiye’de Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek galibiyet serisini devam ettiren Fethiyespor’da Selahaddin Dinçel değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Belediyesinin Okçuluk Kursları Sona Erdi

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen modern okçuluk kursları sona erdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından ücretsiz olarak verilen kurslara 60 öğrenci katıldı.

Fethiye GSK Fethiyespor’un yanında

1.Amatör C Grubu’nda mücadele eden Fethiye Gençlik ve Spor Hareketleri Futbol Takımı 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor’a destek olmak için Cumartesi günü Fethiye’de oynanacak Karşıyaka maçında tam takım olarak maçı izlemeye gelecek.

Bodrumspor, Başakşehir’e konuk olacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. eleme turunda Süper Lig'in formda ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Fethiye Bahçeşehir mağlup oldu 1-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Fenerbahçe Terrazzo’ya evinde 3-1 mağlup oldu.

Fethiye Belediyespor evinde kazanmasını bildi, 80-76

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, 9. haftada kendi evinde Akhisar Belediye ile karşılaştı. Taraftarının desteği ile Fethiye Belediyespor mücadeleyi kazanmasını bildi.

Amatör Futbol’da haftaya bakış

Amatör sporda bu hafta maçlar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Yaralı Martı 3 puana uçtu!..

Geçen hafta kendi sahasında bariz hakem hatalarıyla dolu maçta lig lideri Dalaman Belediyespor’a 2 - 0 yenilen ve aynı maçta kırmızı kart gören 4 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Menteşe Yerküpespor’u tek golle mağlup eden Marmarisspor, ligdeki iddiasını sürdürüyor.

Selahattin Hoca ve Futbolcular Maçı Değerlendirdi

Fethiyespor Ağrı 1970 Spor maçını 1-0 kazanarak lideliğini sürdürdü.Maçın ardından Fethiyespor teknik Direktörü Selahattin Dinçel maçı değerlendirdi.Dinçel “İnanıyorum ki 12. Adam, Apaçiler Fethiyesporu yalnız bırakmayacaklar”dedi.

Fethiyespor taraftarından sevgi gösterisi

Fethiyespor’lu taraftarlar takımlarının gidişatından oldukça mutlu.Taraftarlar Ağrı 1970 maçından hemen sonra alınan galibiyeti futbolcular ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile beraber kutladılar.

Apaçiler, her zaman hazır

Yıllardan bu yana iyi günde de kötü günde de Fethiyespor’u iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Apaçi grubu Ağrı maçına da hazır.İç saha maçlarında tribünde her zaman yerlerini alan Apaçiler Fethiyespor’u tezahüratları ile hiç yalnız bırakmıyorlar.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Fethiyespor’da baklavalı antrenman

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıkları esnasında yaptığı antrenmanda bir taraftar bir tepsi baklava ikram ederek futbolculara sürpriz yaptı.

Fethiyespor’da gözler Ağrı maçında

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli oluşları dikkat çekerken tüm takım Ağrı maçından 3 puan almaya kilitlenmiş durumda.

Kaymakamlık’tan Futbol Turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

Futbolda amatör lig heyecanı

Amatör kümede bu hafta oynanacak maçlar heyecanla bekleniyor. Karşılaşmalar ise şu şekilde:

Toplam 2715 haber.