İyi Partili Tosun' Deniz Turizmine Ağırlık Verilecek'

Bodrum'dan Seydikemer'e kadar seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Marmaris'teki ziyaretlerinde turizme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

 Muğla’nın turizmde sürekli kan kaybettiğini söyleyen Tosun, “Yapılaşma baskısının azalması, var olan altyapının güçlenmesi ve deniz turizmine ağırlık verilmesi gerekiyor” dedi. 
Marmaris’te iki gün boyunca devam eden seçim çalışmaları kapsamında turizm meslek örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen İYİ Parti Muğla Milletvekili Mehmet Tosun, Muğla’nın turizm potansiyelinin doğru değerlendirilmediğini belirterek “Ucuz emek, ucuz ürün ve yetersiz turizm geliri sarmalından kurtulmamız gerekiyor. Muğla, Akdeniz çanağının en fazla tercih edilen turizm kenti olmalı. İYİ Parti’nin turizm stratejisi ile bugüne kadar konuşulan fakat hayata geçirilemeyen 12 ay turizm hedefine kısa zamanda ulaşacağız. Muğla bunu hak ediyor.” dedi.
TÜRSAB Marmaris Başkanı ve CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Suat Esin ile Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli’yi ziyaret eden İYİ Partili Mehmet Tosun, tarım ve turizm kenti Muğla’da, bu iki değerin doğru bir şekilde entegre edilemediğini anlattı. Aynı zamanda partisinin Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Mehmet Tosun, şöyle devam etti:

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN