KARACA, ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADM Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından altyapısı tamamlanan Ali Gaffar Okkan Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Cadde üzerindeki esnafların sorunlarını dinleyen Karaca, en kısa sürede üstyapının biteceğini ifade etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Esnaflar Karaca’ya teşekkür etti
Belediye Başkanı Karaca cadde üzerinde esnaflar ile çay içip, sorunlarını dinledi. Esnaflar, özellikle bu bölgedeki elektrik sıkıntısına çare bulunmasından dolayı Karaca’ya teşekkür ettiler. 
Karaca, “Bu yatırımlarla Fethiye’miz daha güçlü olacak”
Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran ile birlikte bölgede devam eden çalışmaları inceleyen Karaca, ADM Elektrik AŞ’ye bu bölgedeki sorunun çözümü için teşekkür etti. Karaca, “Bugün, Gaffar Okkan Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonra, bölge esnafımızın kahvesini içtik, sohbet ettik. Esnafımız yapılan yatırımlardan memnun, Fethiye'miz bu yatırımlarla çok daha güçlü olacak” dedi.
Neler olmuştu?
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bölgedeki esnafların sorunlarını çözüme kavuşması için ADM şirketiyle bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu bölgede artan güç talebi, bundan kaynaklı sık elektrik kesintileri ve hatların yer altına alınmasını kapsayan görüşme sonrası, ADM şirketi caddede altyapı çalışması başlatmıştı. ADM şirketinin altyapı çalışmalarının ardından Fethiye Belediyesi üstyapı çalışmalarına başladı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN