KARACA'DAN 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETLERİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ile geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde seçilen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Fethiye Sorumlusu olan Özgen Uysal, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nazik ziyareti için teşekkür etti. Fethiye turizmi üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren Uysal ve Karaca, Fethiye için her daim birlikte çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdiler. 

KARACA, “TÜM KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Karaca ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na tekrar seçilen Osman Çıralı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Çıralı’yı tebrik eden Karaca, “Fethiye Ticaret Odası’nın değerli üyeleri tercihlerini yaptılar. Biz Fethiye Belediyesi olarak şimdiye kadar nasıl işbirliği içerisinde çalıştıysak, yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Fethiye’miz için gece gündüz çalışacağız. Başkanımızla bu konuda her daim işbirliği içerisindeyiz. Kendisine ve ekibini kutluyor, bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “Seçim döneminde, geçmiş dönemimizde de olduğu gibi belediyelerimiz, STK’larımız ve tüm kurum, kuruluşlarımız ile uyum içinde çalışma sözümüzü tekrarladık. Üyelerimizin büyük teveccühü gösteriyor ki, Odamızın yönetiminden bekledikleri çalışma anlayışı zaten bu şekilde. Sayın Başkanımız ile geçen dönem yakaladığımız uyumu, bu dönemde sürdürmek, Fethiye’mizin ticari ve sosyal hayatını geliştirmek için uyum ve diyalog içinde çalışmak istiyoruz. Bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı tüm yönetimimiz adına Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.    
Karaca son olarak İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay ile görüşme gerçekleştirdi. Tugay ve yönetimini kutlayan Karaca, “Şaban başkan döneminde kurduğumuz olumlu ilişkileri, İlkay kardeşimle devam ettireceğiz. Öncelikle seçimlere girerek taşın altına elini koyan tüm başkan adaylarını kutluyorum. Fethiye Belediyesi olarak özellikle denizimizle ilgili konularda Deniz Ticaret Odamız ile işbirliği içerisinde çalışmalar yürüteceğiz. Biz tüm STK’lar ile aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  Tugay, Fethiye  için her daim birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirterek, Karaca ve ekibine ‘hayırlı olsun’ ziyareti için teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN