KARACA DEPREM BÖLGESİNDE! KARACA, '30 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK ÇIKARIYORUZ'

Fethiye Belediyesi, Fethiye Likya Kadın Kooperatifi, şefler Ebru Baybara Demir ve Türev Uludağ ile birlikte Hatay'ın İskender'un ilçesinde her gün sıcak yemeklerin çıktığı aşevi kurdu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İskenderun’da kurulan mutfak yaklaşık 30 bin kişilik yemek çıkarıyor. Fethiye Belediyesi ekiplerinin de görev aldığı mutfağı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ziyarette bulundu. Karaca şefler Ebru Baybara Demir ve Türev Uludağ ile birlikte bir araya geldi. Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Öncelikle burada çalışan herkese teşekkür ederim. Fethiye’nin hayırsever vatandaşlarının yapmış olduğu yardımları yerinde görüyoruz. Arkadaşlarım bana günde 20 bin ila 30 bin kişi arasında yemek çıktığını söylediler. Burada sıcak yemeğin iki aydan fazla bir süre çıkması gerekiyor. Ben buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Fethiye’deki vatandaşlarımızın yardımlarını devam ettirmelerini, buradaki yaraları sarmak adına desteklerini bekliyorum” dedi. Şefler Ebru Baybara Demir ve Türev Uludağ da, Fethiye Belediyesi’ne, Fethiye halkına ve Başkan Alim Karaca’ya verdikleri destekler için teşekkür etti.

Son günlerde yapılan yardımların yerine ulaşmadığına yönelik haberlere değinen Karaca, “Biz 30 yardım aracını bölgeye getirdik. Yardımların gittiği yerlerde muhattabına teslim ettik. Yardımların doğru yere kullanılmasını sağlıyoruz” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN