Karaca, 'Hepinizin bayramını kutluyorum'

Fethiye Belediyesi tarafından '19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Volkan Konak konserinde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Beşkaza Meydanı’nda “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”kapsamında sahne alan Volkan Konak, dinleyicilerden tam not aldı. Program kapsamında açıklamalarda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Etkinlikle konuşan Karaca, şunları söyledi:
“Hepinizin bayramınızı kutluyorum. Sizlerin adına ve şahsım adına; bizleri yalnız bırakmayan, Kumluova belediye başkanlığımızda da yanımızda olan çok değerli sanatçımız Volkan Konak’a ve değerli orkestrasına çok teşekkür ediyorum. Onları çok seviyoruz. Önümüzdeki süreçte de onlarla birlikte olmak istiyoruz. 
Çok zor süreçlerden geçiyoruz. Her şeye rağmen dimdik ayakta duruyoruz. 28 Mayıs’ta hepinizi demokratik haklarınızı kullanmaya davet ediyorum. Lütfen, nolursunuz hepiniz sandığa gidin arkadaşlar. 
Fethiye’de herkes özgürlüğünü çok rahat yaşayabiliyor. Siyasi parti farketmeksizin, gönül veren herkesi çok seviyorum. Hiç kimseyi ayrıştırmıyoruz. Burası gerçekten özgürlüklerin yaşandığı, 81 vilayetten vatandaşların yaşadığı ve hiç kimsenim etnik kökenine bakmadan, siyasi görüşüne bakmadan ben 4 yıldır hizmet vermeye devam ediyorum. Kalan süreçte de devam edeceğim. 

Sizden bir söz almak istiyorum. 28 Mayıs’ta sandıklara hep beraber gidiyor muyuz? Görüşünü ne olursa olsun çok saygılıyız. Memnunsanız devam edersiniz. Memnun değilseniz gençlerimizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için bir karar verirsiniz. Benim için çok değerlisiniz, sizleri çok seviyorum. 

Ben istiyorum ki bu saltanatlar mutlaka yıkılacak. Saraylar, saltanatlar mutlaka yıkılacak. Zulümler son bulacak. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Sizlerle birlikte, geçmişte olanlar orada kalacak. Ama geçmişle ilgili mücadele verenlerle birlikte yürümeye bizler devam edeceğiz. Ve Atatürk’ün yolunda yürüyenlerle beraber mücadelemiz devam edecek! Hiç bir şeyden korkmuyoruz. Dimdik duruyoruz. Neticede sizleri mutlu edebilmek adına her şeyi yapacağız. 4 yıldır sosyal belediyeciliğin gereği neyse onu yapıyoruz. Burada gelen bütün misafirlerimiz bizim dostlarımız. Asla onları ayrıştırmadık, ayrıştırmayacağız. Lütfen 28 Mayıstaki seçimlerde çok dikkatli oy kullanın. Sandığa gitmeyecek olan herkesi lütfen sandığa taşıyın. Bizler için çok önemli. Fethiye üzerine düşeni yaptı. Muğla üzerine düşeni yaptı. Rekor katılımla kararını vermişti. Gençlerimiz kararını verecek, geleceği siz inşa edeceksiniz. 

Atatürk yolunda olan bütün dostlarımızla birlikte, Cumhuriyetle birlikte kalın diyorum. Hep beraber, çok daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum. Hepinizi çok ama çok seviyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN