KARACA, 'KALEMİNİZİ SATMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Barbunn Cafe&Bistro’da gerçekleştirilen etkinlikte keyifli anlar yaşanırken Başkan Karaca, basın mensuplarıyla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
“SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Hollanda’dan döner dönmez basın mensuplarıyla bir araya gelen Karaca, “5 günlük Hollanda ziyaretimiz oldu. O bölgede Fethiye için yapılabilecek şeyleri konuştuk. 5 gün boyunca gece gündüz çalışmalar yaptık. Ondan dolayı gecikmeli de olsa sizlerle beraberiz. 4 yıllık süreç içerisinde ilkeli bir şekilde bölgemizde kaleminizi satmadan yapmış olduğunuz haberlerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Birkaç kişi hariç kaleminizi satmıyorsunuz. Bölgemizde yapılan haberler için hepinize teşekkür ediyorum. Kumluova Belediye Başkanlığı yaptığım zamandan beri burada bulunan çok sayıda basın mensubu arkadaşı önceden de tanıyorum. Onlarla öncesine dayanan birliktelik ve dostluğumuz var” şeklinde konuştu.
“BİZLER SİZLERE ÇOK DAHA BÜYÜK DESTEKLER VERMEK İSTİYORUZ”
Konuşmasına devam eden Karaca, “Her zaman yerel basına destek olacağımızı belirtmiştim. Belediye olarak ve şahsım adına yerel basına destek olmaya özen gösteriyorum. Fakat maalesef Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile basına verecek olduğumuz bazı destekleri veremiyoruz. Bizler sizlere çok daha büyük destekler vermek istiyoruz. İnşallah önümüzde ki dönemde bu tasavvuf tedbirleri kalkar ve sizlere daha çok destek veririz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN