Karaçulha İlkokulu Öğrencilerinden Öğretmenlerine Anlamlı Sürpriz
Karaçulha İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yaşanan okul saldırılarında öğretmen ve öğrencilerin hayatını kaybetmesinin ardından öğretmenleri Saliha öğretmene moral vermek amacıyla sürpriz hazırladı.
Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde bulunan Karaçulha İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, yürekleri ısıtan bir davranışa imza attı. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan okul saldırılarında öğretmen ve öğrencilerin hayatını kaybetmesi sonrası derin üzüntü yaşayan minikler, öğretmenleri Saliha öğretmene moral vermek için anlamlı bir sürpriz gerçekleştirdi.
Kendi aralarında organize olan öğrenciler, hazırladıkları küçük hediyeler, “Seni çok seviyoruz ve Öğretmene silah değil çiçek uzatılır” yazılı pankart ile yazdıkları duygu dolu notlar ve sınıfı süsledikleri renkli detaylarla öğretmenlerini karşılamaya hazırlandı. Sınıfa giren Saliha öğretmen, alkışlar ve sevgi gösterileriyle karşılanırken duygusal anlar yaşandı. Minik yüreklerin büyük anlamlar taşıyan bu davranışı, hem öğretmenlerini hem de görenleri duygulandırdı.
-
karaçulha ilkokulu
-
fethiye haberleri
-
öğrenci sürprizi
-
öğretmene moral etkinliği
-
barış ve sevgi mesajı
Bakmadan Geçme