KARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı ve Karaçulha Spor'un sezon açılışına özel halk konseri programı gerçekleştirildi. Karaçulha Kovanlık Futbol Sahası'nda düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısı ve Karaçulha Spor’un sezon açılışına özel halk konseri etkinliği Karaçulha Kovanlık Futbol Sahası’nda yapıldı. Düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peogram, Saygı Duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sonrasında geceye özel düzenlenen konser ile devam etti. Fethiye Belediyesi Plan Ve Proje Mürdürlüğü tarafından bilgilendirme sunumu ve slayt gösterisinin yapıldığı etkinlikte, seyirciler keyifli dakikalar yaşadı.

Programda konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,’’ Üç buçuk yıl önce bu bölgede seçim çalışması yaparken Kültür Merkezindeki sizlerle buluşmuştuk. Sizlere orada Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’le birlikte sözler vermiştik. Bu sözleri iyi bir mazeretimiz olmadan yerine getireceğimizi söylemiştik. Sizler de görüyorsunuz üç buçuk yıllık süreç içerisinde gerçekten olağanüstü olaylarla karşı karşıya kaldık. İki yıldır tüm dünyayı kavuran pandemiyle karşı karşıyaydık. Akabinde Türkiye’nin bugüne kadar yaşayabileceği en büyük krizle karşı karşıya kaldı. Ama bizler mazeret üretmedik. Gece gündüz haftanın yedi günü personelimizle birlikte sizlere verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirebilmek adına çok çalıştık. Biraz önce gördüğünüz Karaçulha’ da görmüş olduğunuz yapacak olduğumuz ve vermiş olduğumuz sözleri birkaç tanesi hariç hepsini yerine getiriyoruz. Sadece güzel mesire alanı yapacağımıza ve bu bölgeyle yakışan çok güzel bir alan olacağına, sosyal tesisleriyle birlikte halkımızın hoşça vakit geçireceği güzel bir alan yaratmak istedik. Ama maalesef üç buçuk yıldır tahsis talebimize cevap verilmiyor. Maalesef Fethiye’mizin kırk bir mahallesinin, birçok yerinde yapacak olduğumuz hizmetler için devletin ve makamların çeşitli kurumlarından bizler destek almak zorundayız. Yine biz, okullar bölgesindeki değirmen başındaki Fethiye’mizin bir tane mesire alanı yok. Yine siyaset devreye girdi, oranında tahsisini alamadık. Yine Göcek’ arkadaşlarımızı gördük az önce, Göcek’ e yakışmayan bir sahil var. Dünyanın her kesiminden bürokratlarını Göcek’de görebilirsiniz. Farklı bir restorasyonu olan Göcek, orayı da yapma istedik maalesef orayı da bize vermediler. Bizler yapmak istiyoruz, birileri bizleri engellemeye çalışıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz kendi öz kaynaklarımızla yapabileceklerimizi yapıyoruz." ifadelerinde bulundu.

KARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİKARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİKARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİKARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN