KARAYİĞİT, 'FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK'

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, boksör Kubilay Alcu ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Başkan Karayiğit, genç sporcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Şampiyon Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti. Boksör Alcu, ziyaret kapsamında CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Av. Burak Erbay ile de bir araya geldi. Ziyaret sonrasında ise Başkan Karayiğit genç boksör ile ilgili açıklamada bulundu.
“FOTOĞRAF ÇEKİNİP HADİ EYVALLAH KUBİLAY DEMEDİK”
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit yapığı açıklamada, “Çiftçiden ve sorunlardan bahsettik. Biz gece gündüz çiftçinin yanındayız. Sorunları çözümlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bunun yanında ise sadece çiftçiler ile uğraşmıyoruz. Kubilay Fethiye’nin evladıdır. Azerbaycan’dan dünya şampiyonu olarak döndü. Kaymakam Alper Balcı’nın destekleri sayesinde Azerbaycan’a gönderdik. Fotoğraf çekinilip eyvallah Kubilay demedik. Bu çocuğu biz gönderdik sonra şampiyon oldu. Biz her yer de varız. Fakat yanlış anlaşılmasın ben bir yere aday değilim. En son ki adaylığım burası” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN