KAYMAKAM BALCI TARAFINDAN SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunda istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik 'Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi' tamamlandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan ve danışmanlığını Mahmut Beler’in yaptığı Fethiye Kaymakamlığı Proje Ofisi kurulumu çalışmaları kapsamında, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunda istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi tamamlandı. 
Avrupa Birliği Başkanlığı İzmir İl Temsilcisi AB Uzmanı Ceyhan Çiçek ve Antalya İl Temsilcisi AB Uzmanı Selman Çetin ile Manisa Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu  Koordinatörü Ural Sevener tarafından  verilen eğitimde  katılımcılara hibe ve desteklerden kimler ne şekilde yararlanabilir? Proje yönetiminde tasarım odaklı düşünme, proje yönetimi ve proje döngüsü nedir? Projenin amacı ve hedef kitlesi kimlerdir? Mantıksal çerçeve matrisi nedir nasıl hazırlanır? Projenin en önemli kısmı olan gelir ve gider bütçesi nasıl yapılır? gibi konularda eğitim verildiği belirtildi.
Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Fethiye Kaymakamı Alper Balcı tarafından eğitimciler ile katılımcılara sertifikaları verildi.
    

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN