Kermese katılım ve ilgi yoğun

Fethiye Anadolu Lisesi velilerin ve Okul Aile Birliğinin destekleriyle düzenlenen yardım amaçlı kermese yoğun katılım oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Anadolu Lisesi Müdürü Asım Cezayiroğlu, velilerin ve Okul Aile Birliği Başkanı Nihat Türk'ün önderliğinde  düzenlenen yardım amaçlı kermese yoğun katılım oldu. CHP Milletvekili  5. sıra adayı Mehmet Demir, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Osman Çıralı, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç'ın da aralarında bulunduğu birçok siyasi isimde katılım sağladı. 

Yardım etkinliğinde konuşan Fethiye Anadolu Lisesi Müdürü Asım Cezayiroğlu;  "Okul aile birliğimiz ve hayırsever velilerimizle birlikte öğrencilerimizin ve okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak üzere, bugün burada bir etkinlik düzenledik.Kermese görmüş olduğunuz gibi yoğun katılım var. Kermesimizin sonucuyla inşallah öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz çünkü maddi durumu yeterli olmayan öğrencilerimiz var. Hem giyim kuşam, hem de kırtasiye ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve buradan da karşılamaya devam edeceğiz. Ayrıca okulumuzun daha iyi eğitim öğretim sürdürebilmesi için gerekli olan eksikliklerimizi buradan elde ettiğimiz gelir ile tamamlamaya çalışacağız. Seçim öncesi,  farklı siyasi partilerden gelen adaylarımızda burada, onların hepsine de geldikleri için teşekkür ediyorum. Diğer vatandaşlarımıza ve velilerimize de katılımları için teşekkür ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN