Kılıçdaroğlu: '85 Milyon'un Cumhurbaşkanı Olacağım'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da vatandaşlara seslendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kılıçdaroğlu, " Bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, bu ülke büyüyecek. Bu ülke huzur içinde olacak" diye konuştu.

 Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’da miting düzenledi. Mitinge; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı.

 Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin değişime ihtiyacı olduğunu söyledi ve “Hep beraber bu güzel ülkede huzur içinde yaşamak istiyoruz. Benim 85 milyona sözüm var, 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Herkesi kucaklayacağım. Bunlar gibi olmayacağız. Toplumu ayrıştırmayacağız. Ahlakı, devlette adaleti egemen kılacağız. Kadın-erkek eşitliğini sağlayacağız, kadına yönelik şiddeti engelleyeceğiz” diye konuştu.
Ünlü olma gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Siyasette kalıcı olmak gibi bir düşüncem yok. Bu ülkeyi ayağa kaldıracağız, bu ülke büyüyecek. Bu ülke huzur içinde olacak. Ülkeye kardeşlik, barış, huzur, her şey gelecek. Devletin bozulan kolonlarını yeniden inşa edeceğiz." Diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanı olmamı istemeyenler var bunlardan birincisi beşli çete. Beşli çetenin yapmadığı rezalet kalmadı. Her türlü rezaleti yaptılar 'Kılıçdaroğlu gelmesin' diye. Geleceğim, geleceğim. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını burnunuzdan fitil fitil getireceğim. Kimsenin endişesi olmasın. İkincisi uyuşturucu baronları. Dünyanın parasını kazanıyorlar. Onlara vatandaşlık veriyorlar. 400 bin dolar verdin mi vatandaşlık alıyorsun. Sonra milyar dolarlar kazanıyorsun ve Türkiye'de bu kara para aklanıyor. Onlar buraya geliyorlar, kendi aralarında hesaplaşıyorlar. Uyuşturucu çeteleri ne iş yaptığını en iyi bizim polislerimiz bilir. Nereye gelirler? Nerede yuvalanırlar, satarlar. Hangi gemi gelirler? Bunların hepsi biliniyor. Ama siyasi otorite polisin elini kolunu bağladığı için bunlarla yeteri kadar mücadele edemiyor. Allah nasip eder Cumhurbaşkanı olduğumda 'Uyuşturucu çetelerinin kökünü kazıyacaksınız, kim size müdahale ederse bana söyleyeceksiniz.' diyeceğim."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN