'Konuşan Kitaplar' Sosyal Sorumluluk Projesi

Bodrum'da hizmet sunan Allium Bodrum Resort & SPA çalışanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 2022 sezonun da örnek bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atmışlardı. Bu sene de projeye devam ederek geleneksel hale getiriyorlar. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye Görme Engelliler Derneği ile Allium Bodrum Resort & SPA iş birliğinde “Çocukların Mutluluğu Sorumluluktur” düşüncesiyle Konuşan Kitaplar adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Otel de çalışan arkadaşlarımız deprem bölgesinde yer alan görme engelli öğlencilerimiz için 40 masal kitabı okuyup, seslerini kaydettiler. Oteldeki ekip bu çalışmalarını taşınabilir bellekler ile Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri 28. Dönem zafer partisi Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir’e teslim etmişlerdir.  

Allium Bodrum Resort & SPA Genel Müdürü Cenk Turanlı’nın önemli destekleri sayesinde düzenlenen projede rehber öğretmenlerin yönlendirmesiyle iletilen masal kitapları, ekip tarafından okundu ve ses kaydı yapıldı. Kaydı yapılan masallar deprem bölgesindeki ilkokul öğrencilerine iletilecek ve unutulmaz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşamaları sağlanacak. 
28. Dönem zafer partisi Muğla milletvekili adayı 
Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube sekreteri Mehmet Özdemir yaptığı açıklamada, “Derneğimiz ile Allium Bodrum Resort & SPA arasındaki işbirliği kapsamında, Konuşan Kitaplar isimli sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Bu kapsamda işletme çalışanları, deprem bölgesinde görme engelli ilkokul öğrencileri için masal kitapları okudu ve seslerini kaydetti. Allium Bodrum Resort & SPA Genel Müdürü Cenk Turanlı ve İnsan Kaynakları Müdürü Deniz Terzi başta olmak üzere tüm ekibe başta şahsım ve Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN