KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde Koray Avcı sahne aldı. Konseri kimse terk edemez diyen Koray Avcı, 'Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz' şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde sahne alan Koray Avcı konserine yoğun katılım oldu. 

BU KADAR YÜKSEKTE KONSER YAPMAK BİZE DE SÜRPRİZ OLDU
Yükseklik korkusu olduğunu ve bu kadar yüksekte konser vermenin kendisine de sürpriz olduğunu belirten Koray Avcı, “Uzun zamandır Fethiye’de konser yapmıyordum. Bu kadar yüksekte konser yapmak bize de sürpriz oldu. Sürpriz olmasının sebebi yükseklik korkumun olması. Bu teleferiğe bindikten sonra paraşütle de atlayacağım. Teleferik güvenli ama ben kendimi güvende hissetmiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. 

KORAY AVCI, “BASARIM DÜĞMEYE”
Dinleyicileriyle şakalaşan ve konserden gitmek yasak diyen Koray Avcı, “Sizlerden bir ricam var hatta rica değil bir zorunluluk. Teleferik sırasına gireyim, erken kalkayım, önden gideyim, biran önce aşağıya ineyim trafik olmasın. Bu tür hareketleri yaparsanız bakın burada ki herkesi tanıyorum. Ve beni çok seviyorlar. Yemin ediyorum bastırırım düğmeye. Bir buçuk saat o teleferiğin içerisinde beklersiniz. Bunu yaparım. Yapmazsam da beni buradan çıkarmasınlar. Çünkü neden güzel bir konser yapıyoruz. Bizler öyle bir buçuk saat şarkı söyleyip gidemeyiz. Zaman yetmez. Bir dinleyin hikayelerimiz var. Sizlere ihtiyacımız var. Bu yüzden bugün buradayız. Şuan marinadan tekneyle çıkıp Göcek’te keyif yapmasını da bilirdik. Ama sizlerleyiz. Sizin için buradayız. Lütfen rica ediyorum. Ocakta yemeğim kaldı. Kaynanama çocuğu bıraktım. Umurumda değil. Bir kişi kalkarsa yemin ediyorum basacağım düğmeye. Yedinci yılımızdayız senede 200 tane konser veriyoruz. Hala bizi dinlemeyen insanların olması bizim için çok iyi neden çünkü hala konser yapabiliyoruz. Sizin için kötü çünkü yedi yıldır bu duyguları yaşayamadığınız için sizler adına üzülüyorum” ifadelerini kullandı.

KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

KORAY AVCI, BABADAĞ'I SALLADI

KORAY AVCI, “SAHNEMİZDE AĞIR MİSAFİRLERİMİZ VAR”
Sahnesinde birçok usta isme yer veren Koray Avcı, “Bu gece sahnede misafirlerimiz var. Bizi yalnız bırakmadılar. Bu gece Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Barış Manço, Cem Karaca, Kazım Koyuncu, Kayahan, Mahsuni Şerif, Aşık Veysel ve Pir Sultan Abdal Sahnemizde bizlerle olacak” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN