MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI ÇIRALI ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye çarşı esnafını ziyaret etti. Çarşı esnafını tek tek dolaşan Çıralı, yaklaşan seçimle ilgili istişarede bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı ve yönetimi Fethiye çarşı esnafını ziyaret etti. Üyelere dokuna bilmek için yola çıktıklarını belirten Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, “Biz üyelerimize dokuna bilmek için bugün çıktık. Ben bizlere gönül veren Fethiye’ye gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Hep beraber üyelerimizi ziyaret edip Cumartesi günü olacak olan seçime hazırlanacağız. Biz bu seçimi aldık. Alacağımıza da inanıyoruz. Zaten inanmasak bu kadar kalabalık arkamızda olmaz” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN ÇIRALI, “2018’DEN BERİ FETHİYE’MİZ İÇİN BİRÇOK ŞEY YAPTIK”
Göreve geldiği günden bu güne kadar Fethiye için çalıştıklarını belirten Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, “Kaç gündür üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Önce Seydikemer’den başladık daha sonra sanayi esnafını gezdik bugünde çarşı esnafını ziyaret edeceğiz. Önemli olan yaptıklarımızı anlatabilmek. Arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. İnşallah Cumartesi günü seçimlerimiz olacak. Tüm üyelerimizi seçime davet ediyoruz. Biliyorsunuz biz 2018 yılında göreve geldik. 2018’den beri Fethiye’miz için birçok şey yaptık. Ve bunları pandemiye rağmen yaptık. Projelerimizi hep anlattık anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN ÇIRALI, “KARALAMALARA, İFTİRALARA ALDIRMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Yapılan eleştirilere karşı açıklamalarda bulunan Başkan Çıralı, “Dün yine hiçbir şey bilmeden bizi eleştiriyorlar. Oda mevzuatını bilmeden bizleri eleştirmek ve karalamak adına bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz onları muhatap almıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. 178 tane arkadaşımızla seçime katılacağız. Allah bizi utandırmasın. Biz yaptıklarımızın hepsinin arkasındayız. Biz karalamalara, iftiralara aldırmadan yolumuza devam edeceğiz. Önemli olan insanların bizim yaptıklarımızı bilmesi. Odamızın sayfalarını takip ederlerse zaten neler yaptıklarımızı oradan görecekler” dedi. 

BAŞKAN ÇIRALI, “BİZ BU SEÇİMİ ALDIK”
Seçimi aldıklarını ve alacaklarına inandığının altını çizen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, “Biz üyelerimize dokuna bilmek için bugün çıktık. Ben bizlere gönül veren Fethiye’ye gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Hep beraber üyelerimizi ziyaret edip Cumartesi günü olacak olan seçime hazırlanacağız. Biz bu seçimi aldık. Alacağımıza da inanıyoruz. Zaten inanmasak bu kadar kalabalık arkamızda olmaz. O yüzden Cumartesi günü herkesi üyelik görevini yapmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN ÇIRALI, “KURUMLAR ARASI KÖPRÜ OLDUK”
Geçmiş dönemlerde oda başkanlarının kurumlarla görüşmediğine de değinen Başkan Çıralı, “Daha önceki dönemde de biz hep söyledik. Kurumlar arası ilişkiler çok önemli diye. Daha önce Belediye Başkanıyla Ticaret Odası Başkanı görüşmüyordu. Esnaf Odası Başkanı ile görüşmüyordu. Biz geldiğimiz günden beri bütün kurumlarla Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Odalarımız, STK’larımızı hepsini bir araya getirdik. Üyelerimize de çok dokunduk. Coğrafi işaretler aldık. Projeler yazdık. 9 tane proje almışız. Su altı tarih parkı hayal oldu diyorlar. Hayal olan bir şey yok. Biz Güney Ege Kalkınma Ajansından 1 milyon TL hibe almışız. Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, Muğla Turizm İl Müdürlüğümüz, Belediyemiz, Deniz Ticaret Odamız, Ticaret Odası hepsi iştirakçilerimiz. Yani bu kadar insanın bir araya gelip de yazdığı proje hayal oldu demeye kimsenin haddi yok. hadsizlik yapıyorlar. O yüzden biz yaptıklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Halkımızda üyelerimizde bizim yaptıklarımızı gördüğü için zaten bize ilgi gösteriyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN