MEHMET SOYDEMİR, ENVER YALÇIN'I PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ  

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız sayın Mehmet SOYDEMİR 2005 yılında Türkiye'de ilk özel yörük müzesini Kargı Mahallesi'nde kuran esnaflardan Enver Yalçın'ı plaketle ödüllendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Fethiye’yi yurtiçi ve yurtdışında bu özel Yörük müzesi ile yıllardır tanıtan Enver Yalçın’ı örnek esnaf ve oda üyesi olarak ödüllendiren Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Eşi ile birlikte bu mekânda çok iyi bir işletmecilik yapan Enver Yalçın’ı öncelikle ulusal ve yerel basında ilçemizi tanıtmasından dolayı kutluyorum.” ifadelerinde bulundu.
Enver Yalçın da “Esnaf Odası başkanına ve esnaflarımıza beni ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Bizde daha iyi çalışmak için gayret edeceğiz. Müzemizi geliştirip, müşterilerimize doğal ürünler sunmaya devam edeceğiz.  Tarımı ve turizmi bir arada yürütmek daha güzel… Yerli ve yabancı misafirlerimize ithal ettiğimiz ürünleri sunmak yerine bölgemizin ürünlerini kullanarak hizmet vermek daha iyi olur. Eli nasırlı çiftçimize de katkı sağlar. Tarım ve turizmi eşit götüren bir işletmeci olarak kendimizle gurur duyuyoruz. Bizi onurlandıran Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve esnaflarıma çok teşekkür ederim.” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN