Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamından Datça'da

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Datça ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İlk olarak İYİ Parti Datça İlçe teşkilatını ziyaret eden Saatcı burada, İlçe Başkanı Recep Ceylan ve partililerle buluştu.
İlçede esnafları ziyaret eden Saatcı, vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti’nin politikaları ve başat projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı.
Seçime günler kala herkesin sağ duyulu olması gerektiğini vurgulayan Saatcı, “ Ülkede yaşananları hayretle izliyoruz. Siyasiler, ülke için projelerini anlatanlar, taşlanır olmuş. Bizi birbirimize düşürenlere, bu milletin arasına nifak sokanlara yazıklar olsun” dedi.
Ekonominin paradan sıfır atmakla yönetilmediğini belirten Saatcı, üretmeden, bilimin ışığından faydalanmadan,eğitimden, adalete yapısal reformaları gerçekleştirmeden ekonominin yönetilemeyeceğini vurguladı.
Bizim kazandığımız Seçimin Kaybedeni Olmayacak.“
Birlik beraberlik vurgusu yapan Saatcı, gelecekten umutluğu olduğunu, ülkemizi sürekli tökezleten kirlenmişlikten yakında kurtulacağını belirterek şöyle devam etti:
“Millet olarak hep beraber ülkeyi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. „Hakimiyetin kayıtsız şartız Milletindir“ sözünü düstur kabul ederek, milletin azim ve kararlığı ile ülkenin geleceğini tekrar inşa edeceğiz. Adaletin sağlandığı, liyakatın gözetildiği, insan haysiyetinin dokulmaz olduğu bir sistemi kuracağız.“dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN