Milletvekili adayı Demir halkla iç içe

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5.sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, adaylık çalışmalarına başladı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili 5.sıra adayı olan Mehmet Demir, adaylık çalışmalarına başladı. Demir, beraberinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve CHP yönetimi ile birlikte Halk Evi’ne giderek vatandaşla bir araya geldi. 
Aynı zamanda esnaf ziyareti de gerçekleştiren Demir, ayakkabı boyayarak ve simit satarak halkın sevgisini kazanmayı başardı.
Demir, “Muğla’da 5 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5.sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, “Biz 4-5 gündür Fethiye dışındayız. Dalaman, Ortaca ve Yatağan bölgesinde çalışıyoruz. İki tane üçüncü sıra milletvekili adayı arkadaşımızla çalışıyoruz. Bugünden itibaren Fethiye’de halkı ve esnafı ziyaretleri başladık. İnsanlarda o kadar umut var ki, gözlerinden anlaşılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı, 6’lı ittifakla beraber Cumhurbaşkanımızın Sayın Kılıçdaroğlu olacağına sonsuz inancımız var. Muğla’da da tarih yazacağız. Hep 5 diyordum. Şansıma da 5.sıra bana nasip oldu. Ben de adım Mehmet gibi inanıyorum 5 tane milletvekili çıkaracağız. AKP ve İYİ Parti’nin 1 milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Gezdiğim ziyaret ettiğim yerlerde de 15-18 bin kişiye dokundum. İnsanların kalbine ve gönlüne giriyoruz. Onların söylediklerini biz alıyoruz. Gerçekten bir bıkkınlık var. 21 yıldır kötü yönetimin bıkkınlığı var. Bu da bizim için çok büyük bir avantaj. Kılıçdaroğlu’da olmayanları yaptı.  Muğla’da 5 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.
Koyuncu, “Hafta içi seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapacağız”
CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ise, “Bugün Muğla Milletvekili Adayımız Mehmet Demir ile esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Önümüzdeki hafta içi de seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapacağız. Seçim komitesinin yaptığı çizelgeyle beraber verilen görevlendirmelere göre Fethiye’nin içinde ve Fethiye’nin dışında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mehmet başkanımızın vekil seçilmesi için Muğla’da her yere gideceğiz. Bizim inancımız tam. Ankara’ya göndereceğiz inşallah Mehmet başkanı. Diğer milletvekili adaylarımız da önümüzdeki günlerde bizi ziyaret edecek. Onlarla da esnaf ziyaretlerimiz olacak. Çalışmalarımıza bugün itibariyle hız verdik. Herkese kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN