Milletvekili Adayı Otgöz Seçim Çalışmalarını Kavaklıdere'de Sürdürdü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla'nın Kavaklıdere İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.  

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Cennet Ay ve teşkilat üyeleri ile birlikte Kavaklıdere İlçesinde mahalle ziyaretlerinde bulundu.
Kavaklıdere İlçesindeki seçim çalışmasını Menteşe Mahallesinden başlayan Yakup Otgöz, burada vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yakup Otgöz; “Allah’ın izniyle siz burada yeniden bir tarih yazacaksınız. Ben buna yürekten inanıyorum. Cumhur ittifakı olarak biz bu seçimin üstesinden geleceğiz” dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz Menteşe Mahallesi’ndeki programın ardından Çamlıbel, Kurucuova, Çamlıyurt Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Yakup Otgöz, kendilerine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti. Muğla’da AK Partili Milletvekili Sayısını arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Yakup Otgöz; “AK Parti Muğla Milletvekili adayları olarak sahalardayız. Durmak yok yola devam diyerek, birlik, beraberlik ruhuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz inanıyoruz ki Muğla, 14 Mayıs’ta tarih yazacak! Ben her bir vatandaşımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN