Milletvekili Adayı Otgöz, 'Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Muğla'nın Menteşe, Ula ve Fethiye ilçelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yakup Otgöz, 14 Mayıs'ta Muğla'da zafer yazacaklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere yoğun bir tempo ile hazırlanan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz Muğla’nın ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor. Menteşe’nin Özlüce, Dokuzçam, Şenyayla, Sungur, Göktepe, Çamoluk, Günlüce, Kuzluk, Avcılar, Taşlı, Gazeller Mahallelerini ziyaret edip, vatandaşlarla buluştu. Otgöz ayrıca Menteşe’de Hak-İş ve Öz Sağlık İş Sendikası Muğla İl Başkanı Nilüfer Kavasoğlu, Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ile Memur-Sen Muğla İl Başkanı ve Toç-Bir Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu’nu ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını Ula İlçesinde sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çatak'ı ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi aldı. Otgöz, Ula ziyaretlerini; Gölcük, Yaylasöğüt, Armutcuk, Turgut, Arıcılar, Kıyra Oyru ve Kavakçalı Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla mahalle ziyaretlerinde bir araya gelen Otgöz, esnafları da ziyaret edip, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.
“Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar.” Diyerek başladığı seçim çalışmalarını Fethiye İlçesinde sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Fethiye’deki sanayi esnafını ziyaret eden Yakup Otgöz’e Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, ilçe yönetimi ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten’in ev sahipliğinde turizmcilerle de bir araya gelip toplantı yapan Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’nin turizmden hak ettiği payı alması için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Muğla’nın her bir ilçesinin çok kıymetli değerlere sahip olduğunu anlatan Yakup Otgöz, Fethiye’nin dünyanın ve Türkiye’nin incisi olduğunu söyledi. 
YAKUP OTGÖZ: “MİLLET KARARINI VERDİ”
Seçim çalışmaları hakkında Fethiye’de gazetecilere değerlendirmede bulunan AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakup Otgöz, Muğla’nın bütün ilçelerini ziyaret ettiklerini belirterek; “Muğla’nın bütün yerlerini gördük. Seçimin ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Ama herkes kararını vermiş yani istikrarın bozulmasını kimse istemiyor. Durmak yok yola devam diyoruz. Cumhur ittifakı olarak birinci turda inşallah kazanacağız. Millet kararını verdi. İlk turda cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Milletvekili çoğunluğunu da alıp AK Parti’yi mecliste temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN