Milletvekili Adayı Saatcı, Ankara'da Tanıtım Toplantısına Katıldı

İyi Parti 28. Dönem 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Ankara'da düzenlenen İyi Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılım sağladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Ankara’da bulunan ATO Congresium’da gerçekleşen organizasyonda partililer tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan İyi Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, program ile ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Türkiye iyi olacak ve Türkiye tarih yazacak etiketleri ile paylaşımında toplantıdan enstantanelere yer veren Milletvekili Adayı Saatcı, salondaki coşkuyu da takipçilerine aktardı.
Toplantı öncesinde parti yöneticileri ile sohbet eden İyi Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları ile ilgili olarak istişarelerde bulundu. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim beyannamesini okuduğu toplantıda, ülke genelindeki İyi Parti milletvekili adaylarının tanıtımı da yapıldı.
İyi Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan İyi Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, “Büyük iyi ailesi olarak Ankara’da buluştuk. İyi Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın…” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN