Milletvekili Adayı Tan, ''54 Aday adayıyla birlikte çalışıyoruz ''

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Ula ve Marmaris'te sürdürdü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Ula’nın Akyaka Mahallesinde Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça ve Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz ile seçim ofisi açılışına katılan Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’AK Parti iktidarı, Muğla’ya çok sayıda yatırım ve hizmet kazandırdı. Kazandırmaya da devam ediyor. Şu ana kadar görev yapan Yavuz Demir ve Yelda Gökcan vekilime teşekkür ediyorum. İnşallah bende Milletvekili seçildiğimde, Muğla iline yatırımların hız kesmeden devam etmesi için çalışacağım’’ dedi.
Daha sonra Marmaris’e geçen Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan beraberinde Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve partililerle birlikte STK ziyaretleri, Uzunyalı ve Yat limanındaki esnafı ziyaret etti. Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan ardından, Marmaris ilçesinin 4 Kadın Muhtarından 3’üyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Adaköy Mahalle Muhtarı Sermin Güvenç, Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak ve Tepe Mahalle Muhtarı Melek Uyanık hazır bulunurken, muhtarlar mahalleleriyle ilgili sorunları dile getirdiler.
Milletvekili Adayı Tan, Netonline Tv’ye konuk oldu
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, sosyal medya kanallarında yayın yapan Netonline Tv’ye konuk olarak seçim çalışmalarını değerlendirdi. Gazeteci Vural Efecik’in moderatörlüğünde, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’ın sorularını içtenlikle cevaplayan Ak parti Milletvekili Adayı Eylem Tan, ‘’ Hizmet aşkıyla sahadayım. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Vatandaşımla göz göze geliyorum. Benimle beraber sahada bulunan Kadın ve gençlik kolları üyelerim, parti büyüklerim ve en önemlisi 54 Milletvekili aday adayım sahada bizimle birlikte çalışıyor. Ben değil, biz o nedenle AK Partiyiz’’ dedi.

  Milletvekili Adayı Tan, ''54 Aday adayıyla birlikte çalışıyoruz ''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN