Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Üretici ve Tüccarları Ziyaret Etti

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, kapı kapı dolaşıp gönül kazanmaya devam ediyor. Fethiye'de Karaçulha Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde üretici ve tüccarlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, daha sonra Marmaris İlçesine hareket ederek, vatandaşlarla buluştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Muğla’da gidilmedik ilçe ve mahalle bırakmıyor. 

Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Üretici ve Tüccarları Ziyaret Etti
Seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Fethiye İlçesini8 ziyaret eden Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Karaçulha Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde üretici ve tüccarları ziyaret etti. Yakup Otgöz’e AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve İlçe Teşkilatı eşlik etti. 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Muğla Milletvekili Adayları ile Cumhur İttifakı adaylarına destek isteyen Yakup Otgöz’e ilgi oldukça yoğun oldu.

Karış karış Muğla’yı gezen, 7’den 70’e herkesle kucaklaşan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’ün bir sonraki durağı Marmaris oldu. Hizmet adamı, deneyimli siyasetçi Yakup Otgöz’e, Marmarisli vatandaşların ilgisi büyük oldu. 

Seçim çalışmaların kapsamında Marmaris’in Karacasöğüt ve Bayır Mahallelerini ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Esnafları dolaşan ve taleplerini dinleyen Yakup Otgöz, Marmarisli vatandaşlarla da buluşup 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

Otgöz, Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları için bulunduğu Marmaris’in Bayır Mahallesinde mutluluklara da ortak oldu. Marmaris İlçe Teşkilatı Bayır Mahallesi Başkanı Ali Yıldız ve eşi Emine Yıldız'ın nikah merasimlerine katılan Yakup Otgöz, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN