MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: HEMŞERİLERİMİZ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZI BAĞRINA BASIYOR

Milletvekili Gökcan, Muğla Merkez ve Köyceğiz'de yaptığı ziyaretlerden sonra, Fethiye'de de incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla’da depremzedelere yönelik çalışmaları yerinde takip etmeye devam ediyor. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada; asrın felaketi karşısında herkesin elinden geleni yaptığını belirterek “Muğla’mız teyakkuz halinde. İlk andan itibaren deprem bölgesine yardım tırları ve yardım ekipleri gönderdik.  Şimdi de deprem sonrası Muğla’mıza gelen vatandaşlarımıza en iyi şekilde ev sahipliği yapıyoruz” dedi.
Fethiye’deki çalışmaları yerinde inceleyen ve depremzedeleri ziyaret eden Milletvekili Gökcan şunları kaydetti;
Fethiyeli hemşerilerimiz depremzede kardeşlerimiz için seferber oldu. Fethiye Kaymakamımızın koordinasyonunda, hemşerilerimiz ilçeye gelen depremzede kardeşlerimiz için adeta seferber oldu. Depremzede kardeşlerimiz için hemşerilerimizin gönderdiği yardımlar İlçe merkezindeki kapalı spor salonunda Kızılay ve STK'larımızda görevli gönüllü kardeşlerimiz tarafından tasnif ediliyor ve ilçeye gelen depremzede kardeşlerimize ulaştırılıyor. Fethiyeli hemşerilerimiz depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere tonlarca portakal, zeytinyağı, kuru gıda, meyve, sebze ve yeni kıyafetler bağışladılar. Fethiye’mizin Türkiye sevdalısı, yardımsever ve misafirperver insanları depremzede kardeşlerimizi en iyi şekilde misafir ediyor. 
FETHİYE’DEN DEPREM BÖLGESİNE VARİL SOBA VE ODUN DESTEĞİ
Fethiye’mizden deprem bölgesine 50 Tır ile yardım malzemesi gönderildi. Ayrıca, 24 konteyner ve 60 varil sobası ulaştırıldı. Biz de Fethiye sanayisindeki ustalarımız tarafından hayırseverlerin desteği ile özel olarak imal edilen varil sobalarını inceledik. Deprem bölgesinde kurulan büyük çadırlarda kullanılacak olan sobalarda kullanılacak olan odunlarda Fethiye Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından bölgeye ulaştırılıyor. Depremzede kardeşlerimizin yaralarını birlikte sarıyoruz.
Fethiye’deki KYK Yurtlarına yerleştirilen depremzede kardeşlerimizi Kaymakamımız Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Başkanımız Turgay Öztürk ile ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. 
Depremde Malatya'daki evleri yıkılan, hatıralarını ve sevdiklerini geride bırakıp Fethiye’ye gelen 2 yaşlı depremzede teyzemizin yaşadıkları onca şeye rağmen Devletimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenleri ve sevgileri hepimizi duygulandırdı. Deprem bölgesinden ailesi ile Fethiye’ye gelen depremzede Berfin kardeşimizin içtenliği de çok güzeldi. Depremzede kardeşlerimizin Fethiye’mizde en iyi şekilde misafir edilmesi için fedakârca görev yapan herkese teşekkür ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Depremde vefat eden Fethiyeli sağlık memuru kardeşimizin ailesine taziyelerimizi ilettik. Antakya Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binasındaki son nöbeti sırasında enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç kardeşimizin ailesini ziyaret ettik. Depremde vefat eden kardeşimizin annesi Fatma teyzemize ve yakınlarına başsağlığı dileyerek taziyelerimizi ilettik. Depremde vefat eden Muzaffer kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN