Milletvekili Otgöz Muhtarların Taleplerini Dinledi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel seçimler sonucunda AK Parti'den Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, Fethiye'de hizmet sunan mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Milletvekili Otgöz, bölgeye hizmet adına işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, mahalle muhtarları ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda muhtarların taleplerini dinleyen Milletvekili Otgöz, Muğla’nın sorunlarını çözmek adına yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarının altını çizdi. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, “Milletvekilimiz Yakup Otgöz’ün, Seydikemer ilçesindeki yapmış olduğu, hizmetleri çok iyi bilmekteyiz. Yine aynı şekilde Milletvekilliği döneminde de yapacağı hizmetlere inancımız tam. Bir başka konu Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerini gerçekleştireceğiz. Bu seçimde kazanacağımızdan eminiz. Fakat yüzdelik olarak daha fazla oy oranına sahip olmak için sizlerden destek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü yaptığı açıklamada, “Yakup başkanıma hayırlı uğurlu olsun. Seydikemer ve Fethiye olarak, Ankara’da her daim ulaşabileceğimiz ve derdimizi anlatabileceğimiz bir kapımız olduğu için çok mutluyuz. Yakup Başkanıma bu konuda çok güveniyorum. İnşallah Fethiye’mize, Muğla’mıza ve Seydikemer’imize güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum Yakup Otgöz vekilimizi hepimiz çok iyi biliyoruz ve hizmetkarlığına kefiliz. İnşallah TBMM’de bizimde kapısını aşındırabileceğimiz bir kapı olacak artık” diye konuştu.

Seydikemer ilçesinde 35 yıldır hizmetkarlık ve yöneticilik yaptığını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “14 Mayısta yapılan milletvekili seçiminin birinci turu da bitti. Cumhur ittifakı olarak üstünlüğü sağladı. Ama cumhurbaşkanı seçimi yüzde 50’nin altında kalınca ikinci tura kaldı. Her şey de bir hayır vardır. 50.1 olsaydı her dedikodu söylenirdi. İkinci tura kalması daha iyi oldu. Vatandaşlar tekrar sandık başına geçerek kararını verecek. Bu seçimde inşallah hayırlısı ney ise o olacak. Dünyaya şöyle bir bakarsak en demokratik seçim bizim ülkemizde oluyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sandıktan çıkan her sonucu kabullenmek gerek. Ama algı operasyonları oluyor. Bu seçim çok farklı bir seçim oldu. Millet ittifakının en büyük kaybı ise HDP’yi yanına almak oldu. Eğer almasaydı daha güzel sonuçlarla karşılaşabilirlerdi. Bu vatandaş PKK’dan çok çekti. Bu ülkenin bölünmesi için ellerinden geleni yaptılar ama vatandaş sandıkta en doğru kararı verdi. Tabi ki beş yıl içinde ekonomi açısından çok sıkıntı çektik. Pandemi, Ukrayna Rusya savaşı ve en çok etkileyende deprem oldu. Dünyada böyle bir deprem felaketi görülmedi. Halkımız 28 Mayısta sandık başında oyunu kullanarak kararını verecek” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN