MİMARİ SORUNLAR ELE ALINDI

Cumhuriyet Aydını Gençler, Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Fethiye'nin mimari sorunları ele alındı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhuriyet Aydını Gençler, çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak’ı ziyaret ettiler. Keyifli sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye’nin en önemli sorunlarından birisi olan imar hususu ele alındı. Gerçekleşen buluşmada Cumhuriyet Aydını Gençler, mimari sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak ile fikir alışverişinde bulundular.
“BÖLGEMİZE HÂKİM OLAN İMAR SORUNUNU ORTAYA KOYDUK”
Cumhuriyet Aydını Gençler adına ziyareti değerlendiren Turhan Doğu, “Geçtiğimiz günlerde bölgemize hâkim olan birçok imar sorununu ortaya koyduk, dile getirdik. Şimdi ise çözümü ortaya koymak zorundayız, aksi halde sadece hamaset yapmış olurduk. Bugün; mimar ve hukukçu arkadaşlarımız ile birlikte, Kayaköy başta olmak üzere, şehrimizin mimari sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek adına ziyaretlerimize ilk olarak Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği’nden başladık” dedi.
“KURUMLARIN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAK İSTEMEDİĞİNİ ÜZÜLEREK ÖĞRENDİK”
Açıklamasını devam eden Doğu, “Sorunların görünenin çok daha dışında köklenmiş olduğunu, hiç bir kurumun elini tam anlamıyla taşın altına koymak istemediğini ve dahasını üzülerek öğrendik. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen çözümsüz olmadığımızı da gördük. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Hamasetten uzak, bilgiye dayalı toplumsal her masada var olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN