MÜDÜR YİĞİT, 'FESTİVALİMİZİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK'

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali 1-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivalinde “Likya Grandfondo”, “Ölüdeniz Open Water”, “Foot Volley”, “B. Engelliler Voleybolu”, “Plaj Voleybolu”, “Likya Halk Oyunları”, “Rowing Beach Sprint”, “Ayak Tenisi”, “Tenis”, “U12 Futbol Müsabakası” olarak 10 branşta yarışmalar düzenlenecek.

MÜDÜR YİĞİT, “FESTİVALİMİZİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK”
Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivalinin üçüncüsünü düzenleyerek artık geleneksel hale getirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Fethiye 3. Spor festivalinin startını bu hafta itibariyle veriyoruz. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Fethiye Spor Festivalinin bu sene üçüncüsünü yaparak artık geleneksel hale getiriyoruz. Üçüncüsünü yaparak geleneksellik hakkını da elde etmiş oluyoruz. Ben bu anlamda bu güne kadar bize destek veren başta Kaymakamlarımıza, değerli sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MÜDÜR YİĞİT, “10 BRANŞTA FAALİYET OLACAK”
Geçtiğimiz sene 5 branşta yapılan etkinliklerin bu sene 10 branşta olacağına dikkat çeken Müdür Yiğit, “Bu seneki programımızda Cumartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak. Kortejle birlikte Beşkaza Meydanında halk oyunları gösterileri ve Pazar günüde bisiklet yarışlarıyla devam edecek. Pazar günü akşam halk oyunları gösterilerimize Ölüdeniz’de devam edeceğiz. Geçen sene 5 branşta faaliyetimiz vardı fakat bu sene 10 branşımız var ve Ekim ayının her hafta sonu faaliyetlerimiz olacak. Buda Fethiye’deki spor turizmi için çok büyük bir kazanç olacak inşallah. Önümüzdeki yıllarda da bu branşları çoğaltarak devam edeceğiz. Şöyle bakıldığı zaman Fethiye’de küçük bir olimpiyat yapıyoruz. Fethiye olimpiyatları yapıyoruz gibi değerlendirebiliriz. Ben bu anlamda bize destek veren başta Sayın Kaymakamımız Alper Balcı’ya, ana sponsorumuz olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesine, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına ve tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü sponsorsuz bu işleri yapmak gerçekten çok zor. Hele ki bugün ki mali koşullarda çok daha zor. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı da bu organizasyonları izlemeye davet ediyorum. Önümüzdeki hafta Ölüdeniz’de yüzme yarışları, plaj voleybolu, bedensel engelliler plaj voleybolu müsabakalarımız var. Bir sonraki hafta ayak tenisi ve Göcek’te teniz turnuvamız var. Ondan sonra Çalış’ta kürek yarışlarımız var. Ekim ayının son haftası da FETAV’ın organize ettiği yarı maraton tarzında bir koşumuz var. Buda tüm halkımızın katılım sağlayabileceği bir koşu. Onu da Fethiye Spor Festivali içerisine dahil ettik. Yani bizim organizasyonumuz Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde yapılıyor ama neredeyse Fethiye’deki bütün kulüplerden destek alıyoruz. Ben bu anlamda organizasyonumuza destek veren bütün kulüplerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük emek veriyorlar. Bundan sonra da organizasyonlarımıza halk oyunlarıyla birlikte bütün karşılaşmaları, bütün yarışmaları tüm halkımızı izlemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivalinin, ana sponsorluğunu Lokman Hekim Fethiye Esnaf Hastanesi üstleniyor. Uluslararası Fethiye Spor Festivalinin ilk olarak 2019 yılında yapılmıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN