MUĞLA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TOPLANTISI FTSO'DA YAPILDI

Muğla Genç Girişimciler Kurulu toplantısı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO) yapıldı. Toplantı öncesi girişimciler kurulu üyeleri, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek FTSO organ seçimleri dolayısıyla tebriklerini iletti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

FTSO Meğri Salonu’nda 4 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Zeybek, FTSO Genç Girişimciler Kurulu üyesi Çağkan Uran, Merve Başkek, Dinç Dişçigil, Dursun Demirkan ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personeli Gamze Avcı katıldı.
 Kurul üyeleri toplantı öncesi Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Görüşmede Muğla Genç Girişimciler Kurulu FTSO Temsilcisi Çağkan Uran, yeni dönemde daha aktif olarak çalışma yürütmek istediklerini belirterek tüm Muğla odalarından destek beklediklerini iletti.

Başkan Çıralı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Muğla Genç Girişimciler Kurulu temsilci sayısını önümüzdeki dönemde arttırmayı hedeflediklerini belirtti. Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nun projelerini Muğla odaları olarak her zaman destekleyeceklerinin altını çizen Başkan Çıralı, genç girişimcilerin önlerini açmak için ellerinden gayreti göstereceklerini vurguladı.

Görüşmede Muğla bölgesindeki coğrafi işaretli ürünler konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Görüşmenin ardından başlayan toplantı da ise yürütülecek projeler görüşülerek ve yeni yol haritaları belirlendi. 

MUĞLA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TOPLANTISI FTSO'DA YAPILDI
    

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN