MUHAMMET KÖKTEN'DEN YENİ YIL MESAJI

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı turizmci Muhammet Kökten, herkesin yeni yılını kutladı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de yaptığı turizm çalışmaları ve destekleriyle adından sıkça söz ettiren Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı turizmci Muhammet Kökten 2023 yılına girmenin heyecanını paylaştı. Yeni yılın daha güzel geçmesi temennilerinde bulunan Kökten, Fethiye ve Ölüdeniz’i çok daha iyi yerlere getirmek için gayretle çalışacağını ifade etti. Kökten mesajında, “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
2023 yılının ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet etmenin onurunu yaşadık. Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.
Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sizlerin gücünden güç alarak, turizm sektörünün sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Fethiye’mize layık olduğumuzu gösterdik, göstereceğiz. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi,  turizmcilerimizin yararı birinci önceliğimiz olacak.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN