MUHTARLARA ÖZEL KURS

Fethiye'de 41 mahalle muhtarı için Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı Aile Okulu kursuna tüm muhtarlar katılıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İçişleri Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında "Ailelerde Trafik Bilincinin Geliştirilmesi İş Birliği Protokolü" imzalanırken, Halk Eğitimi Merkezleri aracılığıyla köy ve mahalle muhtarlarını da kapsayacak şekilde uygulanmaya Fethiye’de de başlandı. 
Fethiye’de 41 mahalle muhtarı için Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı Aile Okulu kursuna tüm muhtarlar katılıyor. “Aile Okulu” kursunu ziyaret eden Fethiye İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Yazı İşleri Müdürü Necla Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca muhtarların görüşlerini aldılar. Muhtarların bu kursta öğrendiklerini mahallelerinde anlatmalarını isteyen Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, proje protokolünün İçişleri Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalandığını çok faydalı bu projeye Fethiye’deki tüm muhtarlarında katılmasının sevindirici olduğunu belirtti. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve muhtarlar “‘Aile Okulu’ kursu son derece faydalı bir kurs oldu. ” ifadelerinde bulundular.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN