Öğrencilere bayram hediyesi dağıtıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan Bayramı sevincini yaşamak ve yaşatmak amacıyla liselerde öğrenim gören elli öğrenciye giyim yardımı hediye çeki dağıtıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Hediye çeki dağıtımında konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, “Bu sene Ramazan ayımızı ’Ramazan ve Dayanışma’ teması çerçevesinde idrak etmekteyiz. Başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere, şehit ve gazi ailelerimizle, yetimlerimizle, roman kardeşlerimizle, yetim ve öksüzlerimizle, öğrencilerimizle iftar sofralarımızı paylaştık. Bugün de Köyceğiz’deki tüm liselerimizden elli öğrencimize bayram hediyesi olarak giyim alabilecekleri nakit hediye çeki takdim ettik. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, şimdiden bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Öğrencilere hediye çeki dağıtımı sonunda Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, "Köyceğiz İlçe Müftülüğü’nün misafiri olduk. Okulumuz öğrencileri ilçe müftüsü ile bayramlaştı ve bayram hediyelerini aldı. İlçe Müftümüz Ahmet Karagöz ’bayramları bayram yapan güzel adetlerimizi yaşatmamız gerekir. Sizlerin nezdinde tüm okulunuzun bayramını kutluyoruz’ diyerek öğrencilerimize hediyelerini verdi. İlçe Müftüsü Karagöz’e teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanarak memnuniyetlerini belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN