Pals Cafe Bistro'da canlı müzik başladı

Pals Cafe Bistro'da 80'ler ve 90'lar ruhuyla canlı müzik akşamları başladı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Pals Cafe Bistro yenilenen yüzüyle Çalış Plajında hizmet vermeye devam ediyor. Çarşamba ve Cuma akşamları 20.00 ile 23.00 arası 80’ler – 90’lar Türkçe Pop tarzında en sevilen şarkılarla misafirlerine eğlence dolu anlar yaşatan işletme yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Fethiye’de akşam saatlerinde havanın 20 derecenin üstüne çıkmasını fırsat bilen turistler güzel havanın tadını Çalış Plajında çıkarıyor. Yenilenen dış tasarımıyla ve hizmetleriyle Çalış Plajında fark yaratan Yasemin Otel’in girişinde bulunan Pals Cafe, denize sıfır konumuyla Çalış Plajının eşsiz gün batımının görsel şölenine ev sahipliği yapıyor. 
Yabancı turistlerin Türkçe şarkılara ve Türk müzik kültürüne ilgi duyduklarını belirten Yasemin Otel Pals Cafe Bistro işletmecisi Pınar Aydın Zeybek; “Sezona başlarken canlı müzik konusunda kendi aramızda bir değerlendirme yapmıştık.  Duvarlarımızın dış tasarımı ile başlayan süreçte bir yenilik daha yapmak istedik ve  Pals Cafe Bistro’da canlı müzik sezonunu açtık bu sene; Çarşamba ve Cuma akşamları 20.00 ile 23.00 arası 80’ler – 90’lar Türkçe Pop ile birlikte yabancı eskilerden hoş bir müzik dinletisi yapıyoruz. Arkadaşlarımız bu konuda profesyonel çok başarılı gelmek görmek dinlemek bize katılmak isteyen herkesi bekleriz” diye konuştu. 

Pals Cafe Bistro'da canlı müzik başladı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN