Seçim sonuçlarını bizimle takip edin

14 Mayıs seçimlerinin nabzı FRT TV, Fethiye TV, Fethiye Gündem ortak yayınında atacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Rakamların dilini ve seçmen eğilimlerini Engin Alacapunar Moderatörlüğünde Seda Köktener ve Cengiz Gürhan yorumlayacak. Seçime damga vuran bilgiler ve siyasetçilerin son dakika açıklamaları bu ekranda olacak. 
15 Aralık 2022 tarihinde 2023 genel seçimler ve 2024 yerel seçimler kapsamında birliktelik sağladıklarını açıklayan 3 medya grubu 14 Mayıs akşamı ortak yayın ile seçimin nabzını tutacak.
Engin Alacapunar Moderatörlüğünde gerçekleşecek programa Seda Köktener ve Cengiz Gürhan yorumlarıyla eşlik edecek. Siyasi partilerin seçim ofislerinden canlı bağlantılarla sıcağı sıcağına bilgilerin paylaşılacağı Seçim Özel yayını 14 Mayıs saat 18.00’dan itibaren ekranlarda olacak. 

Gerçekleşecek yayın öncesinde toplantıda bir araya gelen 3 medya grubu temsilcileri adına açıklama yapan SED Medya yönetim kurulu başkanı Seda Köktener; 
“15 Aralık 2022 tarihinde 2023 genel seçimler ve 2024 yerel seçimler kapsamında birliktelik sağladığımız SED MEDYA; FRT TV, FRT FM, GERÇEK FETHİYE GAZETESİ, DOST GAZETESİ, www.gercekfethiye.com, www.dostgazetesi.com, www.sondakika48.com, 
ATLAS AJANS; FETHİYE TV, MANŞET FETHİYE GAZETESİ, www.fethiyetv.com, www.seydikemertv.com, www.fethiyemanset.com
AYYILDIZ GÜNDEM HABER AJANSI; AYYILDIZ GAZETESİ, www.ayyildizgundem.com, www.fethiyegundem.net medya gurupları olarak bugüne kadar yapılan seçim çalışmalarını an be an takip ederek sizlere yansıttık. Seçim sonuçlarını sizlere aktarmak adına 14 Mayıs akşamı saat 18.00’dan itibaren seçim ofislerinden ve stüdyolarımızdan FRT TV ve FETHİYE TV ekranlarından ortak canlı yayınlarla sonuçları siz değerli izleyicilerimizle paylaşacağız.
Stüdyoda moderatör olarak Engin Alacapunar, yorumcularımız Seda Köktener ve Cengiz Gürhan,
Ana kumandada Ersin Dal, Akif Dal ve Sıdıka Kölemen,
Seçim ofislerindeki canlı bağlantılarımızda;
Seda Ünal, Murat Yalçın, Volkan Yengel, Onur Çadır, Fatih Dereli, Sinan Sarıoğlan, Emrullah Gök, Egemen Aydın;
Editörlerimiz;
Tarık Karadayı, Damla Akyol, Zeynep Durgut, Pınar Bayraktar ve Ayşegül Kelle olarak seçimin nabzını birlikte tutacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN