Selçuk Selvi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı yayınladı

Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Selçuk Selvi mesajında şu bilgilere yer verdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

“ Aziz Milletimiz, Değerli Fethiyeliler;

Ulusal egemenliğimizin ve Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 103. Yılına giriyoruz. Kutlu olsun!

Amasya’da alınan ‘’Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’’ karar ve iradesinin ardından 1920’de Ankara’da kurulan milli hükümet ve meclisi Kurtuluş savaşımıza önderlik etmiş, düşmanı yenmiş, 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi ismini almış ve 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak Türk halkının bağımsızlığını dünyaya ilan etmiştir!

NATO’ya girdiğimiz ve Amerika’ya bağlandığımızdan bu yana yani son 70 senedir Milli Meclisimiz bölücülerin ve gericilerin hedefi haline gelmiştir. Bugün ise meclise bir koldan HÜDA-PAR bir koldan PKK’nın siyasal ayağı HDP sokulmaya çalışılmakta, Türkiye’nin milli birliği bozulmaya çalışılmakta, milli güçleri dağıtılmak istenmektedir. 

Değerli halkımız;

Bu Atatürk devrimlerine karşı bir ‘’karşı devrim’’ girişimidir!  

Adını ve tanımını net yapmak zorundayız.

Türk Milleti bu bozguncuları, Kuvay-i İnzibatiyecileri kararlılıkla ezecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılına bu azim ve kararlılıkla giriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ordusuyla, polisiyle, halkıyla bu zorlukları aşacak, ülkeyi bölmeye, ortaçağ karanlığına çekmeye, müstemleke yapmaya çalışanlara müsaade etmeyecektir. Vatan Partisi olarak milletimize güveniyoruz. 

GÖREVLERE HAZIRIZ!

Vatan Partisi tüm Türkiye’de 600 milletvekili adayı ve tüm kadrolarıyla halkımıza hizmete ve görevlere hazırdır. 

Namık Kemal’lerden, Enver Paşa’lardan, Talat Paşa’lardan ve Mustafa Kemal’lerden aldığımız o görev ve sorumluluk bilinciyle, halkımıza adanmış fedakar ruhumuzla;

Ermeni Soykırımı yalanını Avrupa’da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde tarihe gömdük, yalanı mahkeme tutanaklarına geçirttik!

Silivri duvarlarını yıktık, TSK’ya, Türk aydınına ve Vatan Partisine kurulan tuzakları, yapılan kumpasları yerle yeksan ettik!

Yine Vatan Partisi önderliğinde 15-16 Temmuz 2016 tarihinde Cumhuriyetimize karşı yapılmak istenen bölücü ve gerici darbe girişimini herkesten önce devleti ve milleti uyararak bozguna uğrattık!

Bugün de aynı sorumluluk bilinci ve fedakarlık ruhuyla, Amasya genelgesinde ‘’Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’’ diye yazılan, milletine güvenen o büyük irade anlayışı ile halkımıza hizmet etmeye hazırız. 

İçinde bulunduğumuz seçim döneminde,

Tam bağımsız Türkiye’yi

Üreten ve birleşen Türkiye’yi

Güçlü Türkiye’yi

Müreffeh Türkiye’yi kurmak için sizlerden yetki istiyoruz, oy istiyoruz!

Vatan Partisi bu amaç ve doğrultuda görev almaya, mücadele etmeye hazırdır.

Değerli Fethiyeliler;

Bu vesile ile büyük Türk Milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlarız. 

Önümüzde büyük dağlar varsa da mutlaka ki onun üzerinden aşan yollar da vardır. Çare sizsiniz, çözüm Vatan Partisi”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN