SERA ÜRÜNÜ ZAMLI GELDİ

Kış ayının başlamasıyla birlikte tarla ürünlerinde sona yaklaşıldı. Sera ürünlerinin satışının başlaması da fiyatları arttırdı. FRT TV'ye konuşan esnaf Ersoy Özdemir ise, 'Tarla ürünü bitti fiyatlar yükseldi' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Kasım ikinci haftası biterken soğuk hava etkisini arttırmaya başladı. Başlayan kış mevsimi ise tarla ürünü dönemini sona getirdi. Sera ürünlerinin satışının başlamasıyla da fiyatlarda artış yaşandı. 
ÖZDEMİR, “TARLA ÜRÜNÜ BİTTİ FİYATLAR YÜKSELDİ”
FRT TV’ye konuşan Esnaf Ersoy Özdemir,” Fiyatlar şuan için normal seviyede seyrediyor. Kış döneminde biraz yükseliyor. Örneğin biber fiyatları ortalama 20 lira. Geçen haftaya bakarsak fiyatlarda bir değişiklik yok. Tarla ürünü bitti fiyatlar yükseldi. Talep ise normal. Görüldüğü gibi fazla talep yok. Tarla domatesi bitmeye yaklaştı. Fiyatı ise 10-12 lira. Seraya geçtik 15 lira oldu” dedi.
KOZAN, “FİYATLAR UCUZ DEĞİL”
Pazar alış verişi yapan Özlem Kozan ise, “Fiyatlar ucuz değil. Bu duruma alıştık mı demeliyiz bende bilmiyorum. Mecbur alıyoruz. Geçen haftaya göre de fiyatlar aynı. Her şeyin fiyatı yüksek. Yakıt yükseldikçe her şey yükseliyor. Bu duruma maalesef engel olamıyoruz. Fiyatlar yükselmeye devam etmezse iyi olur fakat bunun bir garantisi yok” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN