SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU'NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer'de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur'un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur'dan alması ödül törenine renk kattı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

SEYDİKEMER’DE BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU YAPILDI
Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103. yıl dönümü dolayısıyla “27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusu” gerçekleştirildi. 
260 SPORCU KATILDI
12 kategoride düzenlenen yarışmaya ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerinin yanı sıra büyük kadınlar ve erkekler ile veteran kadınlar ve erkeklerden oluşan 260 sporcu katıldı. Sporcular yaş sınıflandırmasına göre 500, 700, 900, 1100, 1300, 1800, 2000 ve 3000 metre parkurlarında yarıştılar.  
Okullar Bölgesi (Menekşe Mahallesi) Eski Menekşe Alanı Orman Deposu Çevresinde saat 10.30 başlayan Büyük Atatürk Koşusu Seydikemer Kapalı Spor Salonu önünde sona erdi. Daha sonra Seydikemer Kapalı Spor Salonu önünde ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur, Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan, Belediye Birim Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Ödül töreni saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.
ÖDÜLÜNÜ BABASININ ELİNDEN ALDI
Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur, Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan ve protokol üyeleri tarafından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Ödül töreninde Midi Erkekler Kategorisinde yarışan ve üçüncü olan Utku Hadi Tur, ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması törene katılanları gülümsetti. 
Ödül töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN