SEYDİKEMER'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ VERİLDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Seydikemerli öğrencilere gönderilen satranç takımını öğrencilere hediye etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu tüm yurdu sararken Seydikemer'deki kutlama programına katılan öğrencilere sürpriz yapıldı.  Seydikemer Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, çocukların mutluluklarına ortak oldu. Çocuklarla Bayramı kutlayan Başkan Otgöz ve Gümüş, kutlama programının ardından AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın çocuklar için gönderdiği satranç takımını çocuklara armağan ettiler. Otgöz ve Gümüş’e satranç takımı dağıtımında Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker de eşlik etti.
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Otgöz; “Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ilçemizde gurur ve coşkuyla kutladık. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın mutluluklarına ortak olmak için AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ile AK Parti Muğla İl Başkanlığının gönderdiği satrançları çocuklara hediye ettik. Çocukların gözlerindeki mutluluk her şeye değer” dedi.


SEYDİKEMER'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ VERİLDİSEYDİKEMER'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ VERİLDİSEYDİKEMER'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ VERİLDİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN