SEYDİKEMER'DE MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün Ankara’da olmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce toplantıya başkanlık yapan Seydikemer Belediyesi Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde vefat edenlere rahmet dileyip, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydikemer’in de birlik beraberlik örneği göstererek, deprem yaralarını sarmak için seferber olduğunu dile getirdi. Muğla Valiliği öncülüğünde Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları, tüm kamu kurum ve kuruluşları ve gönüllülerin canla başla çalıştığını belirten Büyükaydın; “Millet olarak zor günlerinden üstesinden geleceğiz. İnşallah ülkemiz bir daha böyle büyük bir felaketle karşı karşıya kalmaz” dedi.
Belediye Başkan Vekili Büyükaydın’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısında 2 gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN