SGK MÜDÜRÜ, FTSO MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) Ekim ayında yapılan organ seçimlerinin ardından FTSO'nun yeni meclisi, Meclis Başkanı Kemal Hıra'nın başkanlığında ikinci toplantısını yaptı. Sosyal Güvenlik Kurumu Fethiye İlçe Müdürü Osman Akbeyaz, meclis üyelerine SGK uygulamaları ve teşvikleri hakkında bilgi verdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

FTSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Kemal Hıra’nın başkanlığında 17 Kasım 2022 Perşembe günü FTSO Likya Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Kemal Hıra, 13 Kasım Pazar günü Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin de yaralandığı bombalı saldırının üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, “İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

SGK MÜDÜRÜ OSMAN AKBEYAZ, FTSO MECLİS ÜYELERİNE BİLGİ VERDİ
Toplantıda daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu Fethiye İlçe Müdürü Osman Akbeyaz, FTSO meclis üyelerine SGK’nın mevzuatı ve işverenlere uygulanan prim teşvikleri hakkında bilgi aktardı. Osman Akbeyaz, kayıt dışı istihdamla mücadele ve yabancı uyruklu işçi çalıştırılması konularında meclis üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Akbeyaz, sahte sigortalı ve sahte işyerleri ile ilgili denetimlerin yoğunlaştığını vurgulayarak, işverenleri beyannamelerini kontrol etmeleri konusunda uyardı.  
Meclis toplantısında daha sonra FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Odanın faaliyetleri ve Fethiye Güç Birliği şirketinin hesapları ve yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerine sunum yaparak bilgi verdi.
Toplantı gündem maddelerinin oylanarak oybirliğiyle karara bağlanmasının ardından son buldu.   

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN